Showbiz

Turski mediji prozivaju Eminu da je sa novim dečkom bila bučna u hotelskoj sobi

Emina Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran pune novinske stupce u Turskoj, a sada su se našli u centru skandala, zbog detalja iznijetih u jednoj TV emisiji.

Naime, voditeljke emisije “Söylemezsem Olmaz Programı” na televiziji Beyaz objavile su priču da su “Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari”.

One su na nacionalnoj televiziji iznijele navodno provjerene “pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin”, ispričavši kako su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Međutim, nisu ove voditeljke jedine koje su to spomenule, s obzirom na to da još neki turski mediji pišu kako su gosti hotela navodno bili nezadovoljni zbog toga.

Kako se priča, Emina i Sadetin u hotelu su boravili jer u njegovj blizini grade kamenu kuću, pa su odatle navodno nadgledali radove.

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

Međutim, Emina se nakon šokantnih detalja iz hotelske sobe oglasila putem Instagrama, napisavši da će podnijeti tužbu za, kako tvrdi, sve te laži.

“Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dvije žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje djece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi”, dio je Emininog pisma.

Pjevačica dana boravi u Srbiji zbog snimanja novog spota, a njeni sinovi su sa svojim ocem Mustafom Sandalom u Istanbulu.

4 Komentara na "Turski mediji prozivaju Eminu da je sa novim dečkom bila bučna u hotelskoj sobi"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend