Showbiz Ne slažu se oko mnogo stvari

Turski mediji: Razvode se Sulejman i Šeherezada

Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Glumica Berguzar Korel, poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije “1001 noć” u martu je dobila drugo dijete sa 49-godišnjim glumcem Halitom Ergenčom, koga pamtimo po ulozi sultana Sulejmana. Iako su svi mislili kako u odnosu supružnika nema baš naznaka problemima, te da je sin Han upotpunio porodičnu idilu, čini se da to baš i nije tako.

Kako pišu pojedini turski mediji, supružnici su na korak od odluke o razvodu braka.

“Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete, jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila djetetu, i on se sada osjeća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvijek rastati”, rekao je izvor blizak paru.

Navodno je 50-godišnji Halit već počeo da se dopisuje sa drugom ženom za koju turski mediji navode da je veoma popularna, te slovi za jednu od najvećih glumačkih nada Turske.

“Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi”, dodao je izvor.

Mnogi su glumca zbog ovoga osudili i usput mu uputili brojne osude.

“Da, najlakše je otići kad je teško i pronaći drugu ženu koja će zadovoljiti tvoje intimne potrebe i apetite. Jako jadno”, napisala je jedna njegova donedavna obožavateljka.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
Djoko nizbrdicaJokoJalaPiksiNarcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djoko nizbrdica
Gost
Djoko nizbrdica

Daj nemojte nolim vas, necemo znati sta cemo od sjekiracije na danasnji dan !!

Jala
Gost
Jala

Odakle sad to odjednom?

Piksi
Gost
Piksi

E tesko nama kako to preboljeti.A mrs jaole tamo!!!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

To me baš nasekira.

Joko
Gost
Joko

Kaže se naśekira, svetosavac.

Send this to a friend