Showbiz

Tužna životna priča Ane Kokić: Odrekla se oca jer je kockar, on moli za oproštaj

Mediji ovih dana prenose tužnu životnu priču pjevačice Ane Kokić koju je, kada je bila tinejdžerka, napustio otac.

Piše se da je Anin otac Stevan bio kockar i da od momenta kada je napustio nju, njenu sestru i majku, popularna pjevačica nije željela da čuje za njega.

Tako je i dan danas, a popularna pjevačica nije željela da joj ćerke upoznaju djeda.

“Teško mi je da o tome pričam, to je za mene bolna tema. Velika tuga je u mom srcu jer ne razgovaram s ćerkom. Volim je i patim jer unuke Ninu i Teu nikad nisam zagrlio i poljubio kao njihov deka. To ostaje kao velika rana i praznina u mojoj duši. Ne bježim od svoje odgovornosti, platio sam visoku cijenu zbog gubitka porodice”, kaže otac pop/folk zvijezde.

Stevan smatra da ga je starija ćerka prerano osudila.

“Nikad nisam poricao da sam bio kockar. Moja luda glava zna šta je radila i da to nije bilo u redu. Zato razumijem što je Ana bila ljuta, ali samo ne odobravam to što mi nije dala priliku da čuje moju stranu. Danas ne bismo patili ni ona ni ja. Za bilo šta u životu potrebno je dvoje. I za svađu i za ljubav. Treba saslušati obje strane, a da onaj ko sudi o tome i presudi – u ovom slučaju moja ćerka Ana. Osnovni je red da, šta god da se dogodilo u braku između njene majke i mene, djeca poslušaju obje strane i da nakon toga sami procijene. Bilo je potrebno razgovarati, ali, nažalost, do toga nije došlo”, tvrdi on.

Stevan kaže da se nada i svaki dan čeka da mu se ćerka Ana sa unukama pojavi na vratima.

“Za njih su moja vrata uvijek otvorena i sanjam dan kada će na njih pokucati. Najljepše godine koje je trebalo da provedem sa njima meni su prošle. Ana je imala samo 14 godina godina kad sam napustio njenu majku. I ja sam imao oca koje umro vrlo mlad od alkohola. Ali nikad nisam nešto loše rekao o njemu. Sahranio sam ga po njegovoj želji. Smatram da i moja ćerka treba da stavi malo prst na čelo i proba da izvaga. Jedan je život. Volio bih da mi ćerka oprosti greške, da mi pruži ruku, da porazgovaramo. Moje srce to želi”, završava Stevan Kokić koji prodaje kozmetiku na jednoj beogradskoj pijaci.

Ana navode medija o njenom porodičnom životu ne komentariše.

Tagovi

Send this to a friend