Showbiz

Ukraden prekinula intervju zbog pitanja o Konstrakti: Nema razloga za bilo kakvu zlobu

Foto: YouTube screenshot

Neda Ukraden je nakon finala “Pesme za Evroviziju” bila na udaru kritike većeg dijela javnosti u Srbiji, jer pjevačici Konstrakti, pobjednici tog izbora i kasnije petoplasiranoj učesnici Eurosonga, nije dala ni bod kada se našla u ulozi stručnog žirija.

Neda se nakon toga izvinila Konstrakti, priznavši da joj se pobjednička pjesma “In corpore sano” dopada, a koleginici je poželjela odličan plasman na Eurosongu.

Ipak, nakon toga, mediji su često pokušavali da saznaju zbog čega je Neda konkretno Konstraktu ostavila bez bodova, iako joj je pružila podršku, a očito da je te priče Nedi preko glave, pošto je nedavno prekinula intervju kada je pomenuta tema opet pokrenuta.

“Ja vam zahvaljujem, vi mene veoma dobro razumijete. Ne bih dalje komentarisala. Nema razloga za bilo kakvu zlobu”, odgovorila je Neda prije nego što se udaljila od dijela gdje su bili novinari.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
NadalinaŠomi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šomi
Gost
Šomi

Doslovno je izjavila ,,vidjela sam da će pobijediti i zato joj nisam dala glas ,jer joj nije bio potreban,, ….eto ko je bio ,,presednik,, žirija ….veoma stručna osoba ,bolje da je šutila !!!!

Nadalina
Gost
Nadalina

Katastrofa od odgovora!!!

Send this to a friend