Showbiz

Vešovići uživaju u roditeljstvu: Leona im je centar svijeta

Od kada su postali roditelji, život fudbalera varšavske Legije Marka Vešovića i njegove supruge Tamare se iz korjena promijenio.

Foto: Instagram

Ćerka Leona im je postala centar svijeta, a Tamara za CdM kaže da je Marko savršen tata i da se odlično snašao u novoj ulozi.

“Moram priznati da smo se odlično snašli. Mada, nije nam bilo teško jer je Leona zaista dobra beba. Srećniji smo nego ikad”, navodi Tamara za CdM.

Tamara se porodila krajem januara, a još tada je Leona vatreni navijač kluba u kojem naš reprezentativac igra. Odmah po rođenju je dobila i Legijin dres.

<<<Marko Vešović dobio ćerku>>>

Leona već ima tri mjeseca, pa je bivšeg fudbalera Budućnosti i Mladosti počela da bodri i na utakmicama, budući da srećna porodica sada živi u Varšavi.

“Marko uživa da provodi vrijeme sa ćerkom, pa kada mu obaveze dozvole stalno je sa njom. Ne moram baš ništa da radim, jer on uživa da mijenja pelene”, govori Tamara kroz smijeh.

Svoju idiličnu osmogodišnju vezu Tamara i Marko su krunisali brakom prošlog ljeta u Budvi.

Lijepa Podgoričanka se hvali da je njen Marko uvijek bio odgovorna osoba, pa mu i nije teško da uskladi svoje poslovne obaveze sa porodičnim.

“On sve sa lakoćom radi i sve mu uspijeva. Jednostavno, on je savršen tata”, poručuje ona.

S.B. 

Send this to a friend