Showbiz

VIDEO: Silovali je i mučili? Anđelina Džoli otkrila rituale sekte u kojoj je bila

angelina-jolie.jpg

Anđelina je imala samo 23 godine kada je opisivala svoja iskustva “tajnih ritual Iluminata”. Te 1999. godine jedan anonimni izvor je tajno snimio glumicu kako bliskim prijateljima opisuje grozne rituale koje slavne ličnosti moraju da prođu prilikom pristupanja sekti. 

“Tokom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova”, pričala je Anđelina djelujući potpuno opsjednuto “tajnim društvom”. 

Ona je objasnila da je ubila zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao dio rituala. Poznato je da su mnogi članovi Iluminata imali tetovaže koje predstavljaju dio ceremonije, kao način žrtvovanja Satani. 

Na snimku se čuje i kako Džolijeva priznaje da je ohrabrivala i druge kolege da se pridruže Iluminatima, jer se smatralo da će im to obezbijediti karijeru i uspjeh, prenosi Bulevar.

Video takođe otkriva da je Džolijeva pokazala snimke rituala sa jednim od njenih prijatelja, šta je strogo zabranjeno. Njena prijateljica je zapanjeno opisala taj snimak na sljedeći način: 

“Upravo sam gledala film na kom je Anđelina snimljena te noći. Ljudi su tako mračni… Divno je biti u mogućnosti da vidiš svačiji seksualni život, ali to je bilo nevjerovatno čudno. Vidjela sam kompromitujuće slike ljudi”.

Send this to a friend