Showbiz

Viktorija Bekam zbog Eltona Džona odustala od Spajsica

Nekadašnja pjevačica, a danas uspješna modna dizajnerka, Viktorija Bekam, kaže da je odustala od ponovnog okupljanja sa članicama grupe kojoj je devedesetih pripadala – Spice girls. Slavna Britanka kaže da je razlog zbog kojeg ne želi ponovo na scenu – muzičar Elton Džon.

“Oduvijek sam željela da se bavim modom, tako da imam sreće što muzika nikada nije bila moja prava strast, dok ostalim djevojkama jeste. Svi me pitaju da li idem sa njima na turneju kao i da sam ja ta koja stopira ponovo okupljanje grupe, ali za mene je uvijek postojalo nešto drugo što sam željela da radim”, rekla je za Vogue Australia.

Viktorija kaže da se njena strast prema modi probudila još na samom početku njene muzičke karijere, 1990. kada je uživala da samo gleda i bude u kostimima koje je zajedno sa ostalim članicama grupe nosila, a ne da pjeva i igra. Nakon što se grupa raspala 2000. godine, planirano je ponovo okupljanje Spajsica i nova svjetska turneja u 2007. i 2008. godini.

Tokom boravka u Sjedninjenim Državama, Viktorija je posjetila koncert Eltona Džona i shvatila da ona jednostavno nema takvu strast prema nastupanju kao on.

“Vidjela sam Eltona prošlog vikenda i priznala mu da sam zbog njega odustala od grupe”, objašnjava i priznaje da se našla sa članicama grupe na ručku u februaru ove godine, ali da to nikako ne znači da će se ona vratiti.

“Jednostavno sam želela da vidim i čujem gdje su i šta devojke rade sada, sve je otišlo predaleko i zajedno sa advokatom sam pokušala da suzbijem glasine koje su se izmakle kontroli,”otkrila je.

View this post on Instagram

“What I’ve accomplished within 10 years is far more than I could have dreamed,” #VictoriaBeckham tells #TimBlanks of her first decade at the helm of her eponymous label in the November 2018 issue. “I feel like I’ve been doing this a lifetime. I live and breathe this brand seven days a week: I never switch off, I never go on holiday and turn my phone or email off. This is my fifth child.” Read the full interview between Beckham and Blanks, in which the mother of four talks misconceptions, the Spice Girls and the business of fashion via the link in the bio. The November 2018 issue hits newsstands on Monday, October 22. Photographed by @bibicornejoborthwick, styled by @christinecentenera, Vogue Australia, November 2018.  #VBSince08

A post shared by Vogue Australia (@vogueaustralia) on

Iako Poš spajs, kako su je zvali devedesetih, neće na turneju, ostale pjevačice se spremaju za koncerte dok će Viktorija imati zamjenu.

Supruga fudbalske zvijezde Dejvida Bekama, posljednjih deset godina posvećena je svom brendu.

“To što sam postiglna posljednjih deset godina je više nego što sam mogla da zamislim. Imam utisak da ovo radim čitavog života. Živim i dišem ovaj brend sedam dana u nedjelji. Nikada se ne isključujem. Ne idem na odmore, ne gasim telefon i mejl. To je kao moje peto dijete”, ističe Viktorija.

Send this to a friend