Showbiz

Vinona Rajder: Nakon raskida s Džonijem Depom život mi je bio pakao

Vinona Rajder i Džoni Dep

Vinona Rajder i Džoni Dep su devedesetih bili najpraćeniji holivudski par, četiri godine njihove veze su bile sve vrijeme pod lupom, a ona nikad nije krila da joj je glumac slomio srce.

Vinona Rajder je uvijek lijepo govorila o Džoniju Depu, ostaće zapamćena i njena izjava tokom proteklog suđenja iz kog je Dep izašao kao pobjednik, a njihova ljubav je završena kao jedna lijepa priča.

Glumica je u nedavnom intervjuu ispričala neke detalje svoje prošlosti i dodala da joj je period poslije raskida sa Džonijem bio najmračniji u životu.

“To je bila moja ‘Prekinuta mladost’ u stvarnom životu”, priznala je glumica povezujući svoje iskustvo s filmom o mladoj ženi na liječenju u psihijatrijskoj bolnici.

Vinona se prisjetila i filma Kuća duhova iz 1993. kada je glumila ženu koju muče u jednom zatvoru.

“Gledala bih te lažne masnice i ožiljke na svom licu i mislila: ‘Bi li se i prema toj djevojci ponašala kao što se sad ponašaš prema sebi?’ Jednostavno se nisam dovoljno brinula o sebi”, dodala je glumica.

Jedna od koleginica i prijateljica koja joj je pomogla u teškim trenucima je Mišel Fajfer koja joj je stalno pričala da će vremenom sve izblijedjeti i život će postati normalan.

Podsjetimo, Džoni Dep i Vinona Rajder upoznali su se na premijeri njenog filma Great Balls of Fire! 1989. godine, kada je on imao 26, a ona 18 godina. Bila je to ljubav na prvi pogled, a Vinona je jednom prilikom istakla da joj se sve osim Džonija zamaglilo kad ga je ugledala.

Vinona je bila i jedan od svjedoka koji su pomogli Džoniju da se izbori za istinu, a njena izjava je bila prepuna ljubavi i empatije iako su prošle tolike godine od raskida.

“Prije mnogo godina sam Džonija znala odlično. Bili smo zajedno četiri godine, smatrala sam ga svojim najboljim prijateljem, bio mi je blizak kao da smo porodica. Naša veza je jedna od najvažnijih u mom životu. Mislim da je veoma važno da govorim iz svog iskustva. Naravno, nisam bila tu tokom njegovog braka s Amber, ali zbog mog iskustva, koje je toliko drugačije, bila sam potpuno šokirana, zbunjena i potresena kad sam čula za ove optužbe protiv njega”, rekla je glumica na suđenju.

Send this to a friend