Showbiz

Vječiti neženja Mima Karadžić zaboravio da je bio u braku

Foto: Gloria

Poznati glumac Milutin Mima Karadžić u javnosti je poznat kao “vječiti neženja”, a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne bježi od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije desio.

Međutim, u javnosti su se ipak pojavili nepoznati detalji o braku koji je Mima sklopio davne 1992. godine.

Mima je tada u Crnoj Gori upoznao izvjesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na ljetovanju.

Nakon nekoliko mjeseci zabavljanja, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom djevojkom, i to u Beogradu.

Prema informacijama koje su dospjele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave, Aranđelovdana.

Kum na vjenčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena. Mladoženja je nosio teget odijelo, a mlada roze vjenčanicu.

Nakon vjenčanja kod matičara, glumac je organizovao slavlje u Paviljonu “Cvijeta Zuzorić”, a reportaža s ovog događaja je čak bila objavljena u nedjeljniku “TV novosti”.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, pa su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti poslije toga ništa nije znalo.

Proslavljeni glumac, međutim, o ovom braku nikada nije govorio za javnost.

“Nisam nikakav vječiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živio sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan. Moglo je da me zakači da se oženim prije 20 godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bježim od braka, ali mi se jednostavno nije desio”, govorio je on u intervjuima, ne pominjući da je bio oženjen.

5 Komentara na "Vječiti neženja Mima Karadžić zaboravio da je bio u braku"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend