Showbiz

Vlasnica najvećih grudi u Hrvatskoj u problemima: Šire se intimne fotografije koje sam slala suprugu

Atraktivna violinistkinja Bjanka Julia Jozefine Kolompar vlasnica najvećih grudi u Hrvatskoj, požalila se na društvenim mrežama da ima problema.

Istakla je da neko s lažnog profila šalje nemoralne ponude njenim fanovima.

“Molim sve pratioce koji imaju Instagram i medije koje me prate da prijave ovaj lažni profil koji je jedna osoba iz Srbije otvorila jer piše nemoralne poruke fanovima i mojim prijateljicama i prijateljima u moje ime s namjerom da mi naruši reputaciju pa vas lijepo molim da reagujete i ne dopuštate nepravdu. Molim portale da objave da se to zlo već jednom zaustavi jer sam ja prije svega majka i supruga pa i umjetnica i nikom nisam ništa učinila pa ne zaslužujem takvu blamažu. Prvo, moja imena su Bjanka Julia Jozefine, a ni ostali podaci nisu tačni. Kradu mi slike i snimke. Unaprijed hvala”, istakla je Bjanka.

Kako je istakla za 24 sata, neko šalje njene intimne fotografije koje je snimala za svog supruga nakon operacije grudi. Sada se boji da će ih javno objaviti. Sve je navodno prijavila policiji.

Bjanka je rođena u Temišvaru u Rumuniji, u Zagrebu živi od 1994. godine gdje je diplomirala violinu. Svoje je školovanje nastavila u Salzburgu gdje je magistrirala, a zatim i doktorirala violinu u Beču. Budući da se danas bavi duhovnom muzikom te je velika vjernica, mnogi je osuđuju zato što je ugradila velike grudi.

“Mnogo me ljudi osuđuje zbog toga što sam odlučila napraviti grudi i smatraju me provokativnom, pogotovo zato što sam vjernica. No ovo je moderan svijet i svako ima pravo biti što god želi. Nečija vrijednost nije u njegovoj vanjštini, nego u onome kakav je čovjek, hoće li pomoći svom bližnjem kada mu treba pomoć, a ne kako se nosi ili kako izgleda. Žao mi je da društvo prvo gleda kakvog si izgleda, a onda sve ostalo”, kaže.

5

avatar
1000
5
0
0
 
4
NinoSupportAnonimniking
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nino
Gost
Nino

Svska ti cast sestro draga 😂😂

Support
Gost
Support

Izgleda da su joj grudi bile kao ubod komarca, pa je morala da traži sedmicu, da razbije kompleks.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ako je bitna ta unutrašnja ljepota što si stavila grudi a nisi ostavila postojeće.

king
Gost
king

vulgarno, ružno

Nino
Gost
Nino

Masala !!

Send this to a friend