Showbiz

Vlogerka iz Srbije stigla na svjetsku muzičku scenu

Muzička takmičenja nijesu jedina šansa neafirmisanim talentima na putu do ozbiljne karijere. Dokazuje to i još maloljetnja srbijanska vlogerka Marija Žeželj.

Popularna Jutjub zvijezda, zahvaljujući beauty & lifestyle kanalu stekla je blizu 300.000 pratilaca, minule godine objavila je knjigu “Moj slatki život”, a juče je predstavila i debi singl “Dance Like Nobody’s Watching” i to pod okriljem Universal Music Serbia (UMS), dijela porodice kojoj na svjetskom nivou pripadaju Džastin Biber, Selena Gomez, Šon Mendez…

Tim UMS-a ukazao je Mariji šansu nakon što je ranije objavila obradu “Love Yourself” od Bibera sa drugaricom Bogdanom Živković. Snimak je zadovoljio njihov ukus, poslali su je u muzički studio austrijskog producentskog dua Popmache u Beč, a sve je rezultiralo singlom prvijencem.

“Sa 17 godina, ‘Dance Like Nobody’s Watching’ za mene biće uspješan kakav god odjek u javnosti bude imao. On je kruna dječjih maštanja i želja, snova o uspjehu koje su postigle moje omiljene muzičke zvijezde. Igrajte kao da vas niko ne gleda” srećna je Žeželj.

Send this to a friend