Showbiz

Voditeljka Sanja Marinković kupuje apartman u Crnoj Gori?

Foto: Story Dejan Milićević

Voditeljka Sanja Marinković već danima sa drugaricom Vesnom Dedić razgleda nekretnine na našem primorju jer, navodno, planira da kupi stan za svoju porodicu i sebe.

“Sanja Marinković je trenutno u Crnoj Gori sa koleginicom i najboljom prijateljicom Vesnom Dedić. Vesna joj je pokazala nekoliko apartmana na Luštici i ona sada razmišlja da pazari jedan za troje kako bi uživala sa suprugom i sinom”, otkriva za “Blic“ dobro obaviješten izvor.

Sanja Marinković inače svake godine ljetuje u Crnoj Gori gdje boravi makar nedjelju dana i smatra da je vrijeme da ovdje ima i svoj kutak kako bi uživala u pauzama od posla na ružičastoj televiziji.

“Sanja izuzetno voli crnogorsko primorje, a mjesto koje joj se dopalo je idealno za pravi odmor i bijeg od gužve. Ne planira da kupi veliki apartman već dovoljan za potrebe njene porodice. Vesna joj pruža podršku u svemu i planiraju čak i zajednička ljetovanja. Ona će joj pomoći i u opremanju apartmana, a Sanji Marinković je bitno da apartman bude u smještaju koji ima prilaz do mora”, objašnjava izvor blizak Sanji Marinković.

6 Komentara na "Voditeljka Sanja Marinković kupuje apartman u Crnoj Gori?"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend