Showbiz

Vojin Ćetković daleko od Slobode pronašao svoju slobodu

Jedan od mnogima omiljenih glumaca pored uspjeha na poslovnom planu i te kako je ispunjen i na privatnom polju, dugi niz godina uživa u skladnom braku sa Slobodom Mićalović sa kojom ima dvije djevojčice i oni su nesumnjivo jedan od najskladnijih parova javne scene.

Predivna porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku i trudi se da što više vremena provodi zajedno, međutim, iako su na društvenim mrežama veoma aktivni, oni svoju privatnost brižljivo čuvaju od znatiželjne javnosti, prenosi Story.

Svaka fotografija Vojina Ćetkovića i njegove drage privuče veliku pažnju i izazove mnoštvo reakcija, a budući da smo od glumca navikli da uglavnom dijeli objave sa snimanja, mnogi su se iznenadili kada su ovu najnoviju ugledali.

Veliki broj pratioca bio je oduševljen prizorom jer je on konačno podijelio trenutak iz svoje svakodnevnice, a fotografija Vojina Ćetkovića na kojoj pozira sa prijateljem i kolegom, u rekordnom roku prikupila je mnoštvo lajkova i komentara.

Dok su poput pravih mornara uživali u brodskim avanturama, popularni glumci napravili su pauzu za selfi i doslovno zapalili društvene mreže.

“Ka poziciji…potpuno nespremni”, opisao je fotku koja svjedoči njihovom veoma dobrom raspoloženju, a mnogi su se zapitali gdje je u ovim opuštajućim trenucima lijepa Boba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic)

Da li zbog brojnih obaveza kojim je preokupirana, glumica nije sa svojim mužem ili je pak odlučila da mu da malo vremena za sebe, nije poznato, u svakom slučaju čim se “momci” usidre, Vojin će nesumnjivo pohrliti u zagrljaj svojoj voljenoj.

Send this to a friend