Showbiz

Vuk Kostić: Nova ljubav započela u Crnoj Gori

Trenutno najpoznatiji inspektor u Srbiji, glumac Vuk Kostić (38) vrijedno radi u pozorištu. Nedavno je imao zapaljenje pluća, ali to ga nije spriječilo da nastavi sa svojim poslovnim obavezama. Uskoro ga očekuje početak snimanja treće sezone hit serije “Ubice mog oca”, koju je publika zavoljela na prvo gledanje i sada sa nestrpljenjem iščekuje nove avanture koje će prolaziti junaci. Vuk je sa lakoćom odigrao lik inspektora Aleksandra Jakovljevića s obzirom na to da se veliki broj njegovih prijatelja bavi tim, kako on kaže, “šerifovskim” poslom, pa su mu bili odlični učitelji.

Talenat za glumu naslijedio je od oca, čuvenog glumca Mihajla Kostića Pljake, koji ga je naučio mnogim korisnim stvarima u životu, između ostalog, ronjenju, da veže dobar čvor i da voli prirodu.

On se nedavno u javnosti pojavio sa sa novom izabranicom Aleksandrom. Ona je prva djevojka sa kojom je glumac izađao u javnost nakon medijski propraćenog rastanka od koleginice Jelisavete Orašanin sa kojom je bio u višegodišnjoj vezi. Par se upoznao u Crnoj Gori, ali o detaljima veze sa lijepom brinetom, Kostić ne želi da govori za medije.

“Jesmo se upoznali u Crnoj Gori, mi se zapravo poznajemo već deset godina, ali zaista ne želim o tome da pričam. Za sada”,  rekao je Kostić.

A kako vidite sebe u budućnosti? Planirate li brak, porodicu?

“Naravno, bio bih presrećan da imam porodicu. To je ono što sam cio život gledao od mojih roditelja. I volio bih da budem otac. Dovoljno dobar kao što je moj bio meni, da mogu da kažem da sam roditeljski zadatak ispunio na zavidnom nivou”, istakao je Kostić.

Foto: Antonio Ahel

Zaljubljeni par prvi put se pojavio na koncertu Sergeja Ćetkovića 8. marta.

 

Send this to a friend