Showbiz

Zakerberg nudio ogromne pare Rodžeru Votersu, on ga opsovao

Nekadašnji frontmen i bas gitarista legendarnog benda Pink Flojd potvrdio je da mu se suosnivač Fejsbuka obratio sa željom da koristi kultnu pjesmu “Another Brick In The Way Pt. 2” u nadolazećoj reklamnoj kampanji na Instagramu.

Učestvujući na nedavnom protestu podrške Džulijanu Asanžu, Rodžer Voters je novinarima ispričao da je Marku Zakebergu rekao: “*ebi se! Nema *ebene šanse!” kao odgovor na njegovu finansijski ponudu.

“Ne želim da učestvujem u tom sra*u, Zakerberg”, poručio je slavni muzičar.

Čitajući dio pisma koje je navodno napisao suosnivač Fejsbuka, Voters je rekao:

“Želimo vam zahvaliti što ste razmotrili ovaj projekat. Smatramo da je srž osjećaja ove pjesme i danas toliko rasprostranjen i potreban, što govori o tome da je bezvremensko djelo. Žele ga koristiti kako bi Fejsbuk i Instagram učinili još većima i moćnijima nego što već jesu i kako bi mogli nastaviti cenzurisati sve nas i spriječiti priču o Džulijanu Asanžu da izađe u javnost”.

Da podsjetimo, u februaru 2020. godine se Voters pridružio hiljadama ljudi koji su protestvovali, uključujući dizajnerku Vivijen Vestvud, dok su marširali ulicama centralnog Londona kako bi se usprotivili izručenju osnivača Vikiliksa.

Inače, Rodžer Voters je nedavno najavio kako posljednjih godinu dana piše svoje memoare koje će vjerovatno i objaviti, a u kojima će pojasniti neke stvari oko Pink Flojda koje obožavaoci možda nisu znali ili im je sve vrijeme nametnuta izokrenuta istina.

Send this to a friend