Showbiz

Zanimljive i nepoznate činjenice o šoubiz zvijezdama

Poznate ličnosti, naročito one sa A liste, pod budnim su okom medija i publike. Mislimo da znamo sve o njima, ali katkad neke zanimljivosti iz njihovih burnih života promaknu.

U tekstu koji slijedi otkrićemo vam čime se bavio Kristofer Voken prije nego što je izabrao glumu za profesiju, šta je inspirisalo Kejti Peri da napiše pjesmu „I Kissed a Girl“, koji rekord drži Dvejn Džonson, i još mnoge druge zanimljivosti iz života poznatih ličnosti.

Kristofer Voken je jedno vrijeme radio kao ukrotitelj lavova

Voken može da se pohvali činjenicom da je radio kao ukrotitelj lavova u cirkusu. Bilo je to kada je imao svega 16 godina. On je takođe radio i kao plesač u noćnom klubu.

Benedikt Kamberbeč je bio kidnapovan u Južnoafričkoj Republici

Zajedno sa svojom dvojicom prijatelja, britanski glumac Benedikt Kamberbeč je 2005. godine bio žrtva kidnapovanja. Njih su oteli šestorica naoružanih kriminalaca koji su ih iz nepoznatog razloga ipak ubrzo pustili iz svog vozila. Nakon toga ih je jedan čovjek pronašao pored puta i pomogao im. Benedikt je kasnije izjavio da je reagovao suzama na dobrotu ovog slučajnog prolaznika.

Pjesma I Kissed a Girl od Kejti Peri je bila posvećena Skarlet Johanson

Da li se sjećate popularne pjesme I Kissed a Girl pjevačice Kejti Peri iz 2008? Ispostavilo se da je ova američka pjevačica inspiraciju za svoj prvi hit pronašla u glumici Skarlet Johanson, tačnije ljepoti njenog osmijeha na naslovnoj strani poznatog magazina.

Dvejn Džonson je rekorder po broju selfija za tri minuta

Na premijeri njegovog filma San Andreas u Londonu 2015, holivudski superstar Dvejn Džonson je postavio jedan nesvakidašnji rekord. Naime, njemu je pošlo za rukom da za svega 3 minuta napravi čak 105 selfija sa svojim fanovima! Treba napomenuti da je on tada srušio svoj stari rekord od 75 selfija.

Bred Pitova reklama za Tojotu je bila zabranjena u Maleziji

Vlasti Malezije su odlučile da zabrane reklamu za Tojotu u kojoj je glavnu ulogu imao Bred Pit. Kao glavni razlog svoje odluke oni su izdvojili činjenicu da je popularni glumac toliko zgodan i lijep da bi se to loše odrazilo na samopouzdanje lokalnih muškaraca. Oni su se takođe usprotivili praksi da slike bijelih muškaraca krase bilborde na njihovim ulicama i pozvali kompanije da angažuju malezijske muškarce za isti posao.

Geri Oldman nije bio primljen u Kraljevsku akademiju dramskih umjetnosti

Iz ove perspektive je teško povjerovati, ali su ranije postojali ljudi koji su smatrali da Geri Oldman nije previše talentovan za glumu i da je bolje da se posveti nečemu drugom. I to nisu bili njegovi prijatelji ili članovi porodice, već odbor za upis u prestižnu Kraljevsku akademiju dramskih umjetnosti. Na našu sreću, njihova odluka nije odvratila mladog Gerija da nastavi da se bavi glumom i na kraju ostavi veliki trag u ovoj profesiji.

Šakira je kraljica Fejsbuka

Popularna pjevačica je bila prva osoba koja je na Fejsbuku dobila 100 miliona lajkova. To se dogodilo 2014, neposredno pred njen nastup na zatvaranju Svjetskog prvenstva u fudbala u Brazilu.

1 Komentar na "Zanimljive i nepoznate činjenice o šoubiz zvijezdama"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend