Showbiz

Zašto je Kejt Midlton potpuno nestala iz javnosti

Od kako se porodila, vojvotkinja od Kembridža je bila na svega nekoliko zvaničnih događaja i gotovo da je nema u javnosti, pa su mnogi počeli da se brinu šta se dešava. Pojedinim medijima je već počela da kruži priča da se povukla zato što je ponovo trudna, a tu su i razne teorije zavjere o tome kako je nigdje nema jer neće da bude u društvu Megan Markl, koja joj otima svu pažnju.

Međutim, objašnjenje je vrlo jednostavno. Kejt, koja je posljednji put viđena u julu na Vimbldonu, poslije trećeg porođaja pravi dosta dužu, zasluženu pauzu i u potpunosti se posvetila klincima i novim obavezama, sad kad ima troje djece. Kejt se pojavila na Harijevom i Meganinom vjenčanu svega mjesec dana poslije porođaja, što je ubjedljivo najbrži izlazak u javnost do sada (poslije rođenja Džordža je čekala šest nedjelja, a poslije male Šarlote čitava dva mjeseca prije nego što će prisustvovati nekom javnom događaju). Međutim, poslije toga kao da je potpuno nestala i još uvijek je nema, iako je prošlo skoro četiri mjeseca od kad je na svijet donijela Luisa.

I upravo u tome je glavna razlika između ovog porodiljskog odustva vojvotkinje od Kembridža i prethodna dva puta, jer je sada čvrsto riješila da djecu stavi na prvo mjesto i provede koliko god je vremena potrebno van javnosti, jer su i ona i Hari u više navrata naglašavali da žele klincima da podare normalno djetinjstvo. Ili, makar, koliko god je moguće imati normalno djetinjstvo kad ste princ.

Tako je Kejt sa djecom ovo ljeto provela putujući. Prvo su bili na ljetovanju na Karibima, na ostrvu Mistik koje je potpuno odvojeno i oko kojeg je zabranjeno letenje avionom, tako da znaju da su potpuno sami. Poslije toga su se smjestili u unutrašnjost Velike Britanije u prelijepoj kući i tu su proveli neko vrijeme uživajući u jednostavnom životu, daleko od fotografa.

Nije poznato kada će se Kejt vratiti svojim obavezama i javnim događajima, ali je, makar za sad, jasno da se ne radi ni o kakvoj svađi sa Megan, već prosto o činjenici da uživa sa svojom djecom. Što je i zaslužila, budući da je zbog jezivih pravila bila promorana da svega nekoliko sati poslije porođaja obuje štikle, obuče haljinicu, stavi šminku i smješka se okupljenim fotografima ispred bolnice.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend