Showbiz

Zašto je Metju Mekonahi kralj skandaloznih izjava?

Prije nego što će postati odani suprug Kamile Alvez i posvećen otac njihovoj djeci, nekada najozloglašeniji holivudski neženja Metju Mekonahi (47) imao je i te kakve ispade u javnosti, prenosi Gloria.

Jedno je sigurno. Mekonhi nije tipična holivudska zvijezda. Kada su ga uhapsili zbog posjedovanja marihuane, zaključak koji je izvukao iz ovog neprijatnog iskustva, u najmanju ruku bio je iznenađujući.

“Nikada nemojte da pušite travu i udarate u bongo u dva sata noću. Jer, kad komšije pozovu policiju zbog buke, otkriće da ste “naduvani” i onda ste tek nadrljali. Ako pušite travu, obavezno namirišite sobu jasminom ili nekim sličnim mirisom, da vas ne bi otkrili”, zaključio je nestašni Metju.

Isto tako, u intervjuu za “Plejboj” je ispričao da je sa pokojnim ocem uvijek imao vrlo otvoren odnos. On ga je uputio u tajne seksa, a evo i kako:

“Kada mi je bilo 14 godina, otac mi je rekao: “Skini gaće. Vidiš to tu između? Odatle izlazi tečnost kojom se prave djeca. Ali vjerujem da to već znaš, da si ga već testirao. Razgovarali smo ozbiljno, kao muškarac s muškracem”.

Mekonahijev otac je preminuo 1992. godine, a glumac često ističe kako mu i dan danas nedostaje. Vrlo je vezan za majku, a o tome kakav je njihov odnos bio, jednom prilikom izjavio:

“Moj otac je preminuo dok je vodio ljubav s mojom majkom. Eto, to dosta govori o tome kakvu mamu imam”, još jedna je u nizu skandaloznih izjava popularnog glumca.

Send this to a friend