Showbiz

Zašto Megan Markl ne razgovara sa svojim ocem?

Tomas Markl, otac vojvotkinje Megan Markl, glavni je akter jednog od najvećih skandala koji su posljednjih godina potresli britansku kraljevsku porodicu.

Nakon što je prodao paparaco fotografije prije vjenčanja, Tomas Markl je odlučio da se ne pojavi na vjenčanju svoje ćerke, a nakon ceremonije ne prestaje da iznosi detalje iz njenog privatnog života. Kraljevska porodica je ljuta nakon što je Tomas novinarima otkrio detalje privatnih razgovora s princem Harijem, koji mu je tom prilikom rekao da će američkom predsjedniku Donaldu Trampu dati još jednu priliku.

Markl je rekao da će da prestane da komunicira sa novinarima tek kad mu se Megan Markl javi, pa se mnogi pitaju zašto ona to jednostavno ne učini. Razlog je zapravo jako tužan, piše britanski San.

Vojvotkinja, naime, više ne vjeruje ocu i boji se da će razgovor sa njim da prouzrokuje još više štete, odnosno da će Tomas i taj razgovor da prenese novinarima, što bi za nju bila katastrofa.

Nekoliko izvora bliskih kraljevskoj porodici već su ranije novinarima objasnili da kraljevska porodica praktikuje ignorisanje novinskih natpisa i čeka da se stvari jednostavno stišaju.

Iako su jedna od najmoćnijih i najuglednijih porodica na svijetu, već nekoliko decenija prate ih skandali koji su prava poslastica za nemilosrdne britanske tabloide.

1 Komentar na "Zašto Megan Markl ne razgovara sa svojim ocem?"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend