Showbiz

Zašto su Bekamovi izabrali Crnu Goru za porodično ljetovanje?

Da se Crna Gora definitivno otvara za elitni turizam najbolji je dokaz dolazak Bekamovih na Sveti Stefan gdje uživaju u prirodnim ljepotama naše zemlje.

Foto: Blic

Prirodno, slavni par je zahtijevao potpunu privatnost i mir, a gotovo niko nije uspio da ih uslika i sve što se može vidjeti su fotografije koje su sami kačili na mreže.

“Nakon mnogobrojnih poznatih javnih ličnosti koje su proteklih godina i decenija boravile u Budvi, ovu prestižnu turističku destinaciju ovih dana su izabrali i Dejvid i Viktorija Bekam, koji sa porodicom odmaraju na Svetom Stefanu“, potvrdila je za “92putovanja“ PR Turističke organizacije Budva, Tijana Kotarac.

Kako tvrde dobro upućeni izvori, Dejvid sa djecom krstari svakodnevno dok se Viktorija odmara na plaži i u spa-centru. Takođe se navodi i da su odsjeli u „Vili 112“ u kojoj su svojevremeno boravili i princ Čarls, glumica Sofija Loren, Novak Đoković sa porodicom, glumac Džeremi Ajrons i drugi. Noćenje u ovakvom apartmanu košta 7.000 eura, a na usluzi im je i restoran čiji je vlasnik Robert de Niro.

“Jedinstveni grad – hotel, mjesto gdje su se prije četiri godine vjenčali Novak i Jelena Đoković, najpoznatijem britanskom paru garantuje diskreciju, mir i potpuni odmor u predivnom ambijentu. Pored impozantne liste imena koja su ovdje boravila i nesumnjivog kvaliteta smještaja i usluga u objektu pod zakupom prestižnog brenda ’Aman resort’ intima je sigurno jedan od ključnih razloga koji svjetsku elitu dovode u Budvu“.

Zanimljivo je da u hotelu „Splendid“ trenutno boravi i britanski virtuoz na violini i violi Najdžel Kenedi koji je nedavno održao koncert na gradskom trgu u Budvi.

“Rolingstonsi, Madona, Bred Pit i Anđelina Džoli, Kavali, Batistuta, Toti, Leni Kravic, Armand Asante ili Džeremi Ajrons birali su hotel ’Splendid’ u Bečićima. Heliodrom na krovu hotela i privatna jahta na desetak metara udaljenoj obali garantuju da ćete u prirodnim ljepotama budvanske i crnogorske rivijere moći da uživate neometano, punim čulima“, kaže Tijana dodajući da svjetski poznati blogeri, ekscentrični milioneri, članovi kraljevskih porodica birali su baš Budvu u prethodnom periodu.

Prema njenim riječima, trenutno se u Budvi mogu vidjeti i poznata imena regionalne filmske i pozorišne scene.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
eeee
Gost
eeee

Velika stvar. Oni svi mogu priustit sebi CG primorje sto se za stanovnike CG ne moze rec.

Realni
Gost
Realni

Prosle godine nijesu bili tu ove jesu sezona 100 posto bolja kaze Kukavicki

Sve li ti znas
Gost
Sve li ti znas

Skoro svi ti sto ste nabrojali su pozvani da dodju, da nas promovisu, guraju da smo “elitna destinacija” redom podjite od mjesta do mjesta i pitajte kako prolaze ove sexone, Budva :u 23:00 u strom gradu nema nikoga, Petrovac u 23:00 slobodno moze pod kljuc isto, ja cekam samo da na kraju sezone nam “nadlezni mozgovi “ kazu za koliko… Više »

Milan
Gost
Milan

Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore. Shvatite ljudi da ko ima para ljetuje đe mu je najljepše, a ne đe mu je najjeftinije. Ako imate para dobro došli na Sveti Stefan.

Sj
Gost
Sj

U stranoj štampi piše da su u Hrvatsku, A ne u Crnu Goru. Tako da mi od te posjete nemamo nikakve koristi.

Razocaran
Gost
Razocaran

Prestanite vise sa FOLIRANJEM I obmanjivanjem NARODA.
Sva Crna Gora I Region znaju da je Bekanovim PLACE A ogromna Suma EURA,da promovisu C.Goru..
Oregovori su se vodilu preko CETIRI good.dok see nijesu usaglasili SVI uslovi I CIJENA koju su Bekanovi postaviki.

Englez
Gost
Englez

U kojoj stranoj štampi?Zašto mrzite svoju državu?A, ti si Razočarani, trsio načisto.Žalosno!

Anonimus
Gost
Anonimus

Hajde razočarani prozvali su te, pokaži te dokaze o ogromnoj sumi eura…

Kotor
Gost
Kotor

Zato kad dodju na jadni Tivatski aerodrom doceka ih kolona od nekoliko kilometara do Budve jer nemamo 4 trake nego dvije a ocemo elitni turizam. Da odete iz Kotora od jednog naselja do drugog potrebno vam je 40 minuta za nekih 6,7 km puta.

Send this to a friend