Showbiz Svi su bili iznenađeni

Zbog čega je Kevin Spejsi došao u Beograd

Svi su bili iznenađeni kada je prije nekoliko dana oskarovac Kevin Spejsi ležerno ušetao u Narodno pozorište u Beogradu. Mediji su odmah prenijeli da je on u Beogradu zbog snimanja serije, ali se ispostavilo da to nije slučaj.

Kako piše Blic, Spejsi je u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi u jednom beogradskom hotelu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.

Ovaj portal ističe da on u Srbiji nema poslovni angažman već je došao samo zato što je na prethodnom putovanju čuo da se u Beogradu služi dobra žestina i ostala popularna pića.

“Prije dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svijetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio je da svrati u Srbiju i lično se uvjeri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sljedeću destinaciju otputovati”, kaže izvor upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju i dodaje:

“Nakon što je rezervisao najveći apartman u beogradskom hotelu za koji je čuo da služi taj martini, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvijezda koje sa sobom vode obezbjeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi pješke”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komsija
Gost
Komsija

Dosao je u velegrad i civilizaciju kao i mnogi iz Holivuda.Drz’ te se vi “bardova” Marunovica,Celebica,Karadzica….

marius
Gost
marius

… da razmjeni iskustva sa onim popovima iz SPC , zbog seksualnog zlostavljanja tinejdzera .

Risto kontejner
Gost
Risto kontejner

Došao je zbog dodjele ordena Vučiću. To se ne propušta.

Send this to a friend