Showbiz

Zorana Pavić: Teško mi je da o Igoru pričam u prošlom vremenu

Otkrila je da joj je Igor Starović bio kum

Pjevačica Zorana Pavić otkrila je da joj je Igor Starović bio kum, da su zajedno prošli mnoge emotivne i lijepe stvari, jedno u drugo imali bezgranično povjerenje, ali i planirali putovanje.

“Moj pokojni djeda Milan Bjelogrlić mi je rekao da mi sa Starovićima imamo neko staro kumstvo i kad god se Igor pojavio govorio je: ‘Evo nam ga kum.’ Eto, djeda nas je okumio… Igor nije bio samo sjajan pjevač, već i sjajan čovjek, vječiti dječak. Čuli smo se nedavno, ugovarali da putujemo zajedno poslovno u Sarajevo, da posjetimo naša mjesta. Zadnji put kad smo bili u Sarajevu vodio me je na ručak, ja sam željela poslije da platim piće, što on nije dozvolio, rekao je: “Kumo, kad si pored mene, za novčanik se nećeš hvatati”, rekla je Pavićeva.

Kaže kada su se vraćali, svratili su do Igorovog brata na Zlatibor.

“Kada je trebalo da radi koncert onlajn, brat mu je bio jako bolestan, ali, bogu hvala, izvukao se. Igor me tada zamolio da ga razumijem, da odložimo koncert jer će on ostati uz brata da pomogne”, kaže pjevačica za Republika.rs.

Dodaje da je Igor Starović imao stav, bio je sjajna i stabilna ličnost.

“Ovo je takva tuga. Njegove pjesme će trajati zauvijek, iza sebe je ostavio veliku muzičku baštinu, sjećam se kad sam gostovala s njim kod Lee Kiš, svi mladi pjevači su znali njegove hitove. Dosta smo pričali o emocijama, mogla sam da mu kažem svu svoju intimu i da dobijem dobar savjet. Znam da je prije dosta godina bio u vezi s jednom djevojkom koja se, nažalost, razboljela i znam kako se prema njoj ophodio… S punom podrškom! Pripremao je album, išao redovno u teretanu posljednjih mjeseci… Jako mi je teško da o njemu pričam u prošlom vremenu”, istakla je Pavićeva, prenosi Telegraf.

Send this to a friend