Showbiz

Zvijezda devedesetih: Zorana Pavić zbog seksi spota sa crnogorskog primorja bila zabranjena

Zorana Pavić je devedesetih godina slovila za jednu od najvećih muzičkih zvijezda u regionu. Pop-dens hitovi, seksi imidž i neobična boja kose, činili su da se Zorana izdvoji od ostalih pop-dens zvijezda tog doba.

Poznata je bila i po zanimljivim spotovima u kojima je nerijetko bila provokativna. Zbog spota “Sviće dan”, koji je u režiji Dejana Milićevića snimala na crnogorskom primorju, svojevremeno je bila zabranjena. Razlog – previše erotike.

“Uvijek sam voljela da pokazujem tijelo i trudila sam se da nikada ne budem vulgarna, već da sve lijepo upakujem. Međutim, za taj čuveni spot sam stvarno pokazala mnogo više nego što sam htjela. Snimali smo, a Deki je preko megafona vikao da kadrovi ne izgledaju seksi i da ličimo na dva penzionera, a ne na zaljubljeni par. Tada smo riješili da mu pokažemo šta umijemo, pa smo se baš zanijeli i ta scena je na kraju ispala veoma seksi. Mokra sam se valjala po manekenu iz spota i, sada kada se sjetim toga, malo me je sramota. Upravo zbog tih scena taj spot je jedno vrijeme bio zabranjen”, ispričala je pjevačica.

“Uvijek sam išla korak ispred svojih koleginica i bila sam veoma smjela. Nije me ni danas blam da pokažem svoje tijelo, grudi, zadnjicu ako to ima smisla”, rekla je Zorana.

Zorana kaže da će u septembru objaviti pjesmu “Orden” i ističe da zaslužuje orden jer je na sceni skoro trideset godina.

“Opstala sam usprkos svemu”, kaže pjevačica koja je nedavno od fanova dobila na poklon tapet koji je ispisan tekstovima njenih pjesama.

“Družim se sa duhovitim ljudima i čitav život sam dobijala veoma zanimljive poklone, ali kada sam vidjela ovaj tapet sa natpisima svih mojih navećih hitova, ostala sam bez teksta. Ovo je nešto najoriginalnije što sam dobila u životu, a Dejan mi je predložio da iskoristimo tapet koji su mi poklonili za novi spot. Rekao mi je da se njime obmotam i da će mi to biti dovoljno”, ispričala je Zorana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Вазда ми је антипатична била.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Zorana ljepotica je skinula spot Cherish (njegovati) od Madonne. Evo pogledajte ga na YouTube 🤓

Send this to a friend