Showbiz

Zvijezdi Čari prijeti deset godina zatvora zbog kokaina

Glumica i aktivista Rouz Mekgovan upravo je saslušana zbog posjedovanja kokaina tokom incidenta koji se desio na aerodromu u januaru 2017. godine.

Kako prenosi Fox News, glumica sumnja da iza svega stoji Harvi Vajnstin. Naime Rouz je jedna od prvih koja je javno progovorila o seksualnom zlostavljanju i optužila filmskog producenta za silovanje 1997. godine.

Naime, Rouz se tereti za posjedovanje kokaina, nakon što je policija pronašla nekoliko kesica bijele praškaste supstance u njenom novčaniku koji je ona slučajno zaboravila na aerodromu, nakon što je doputovala u Vašington.

Četrdesetčetvorogodišnja glumica, je kazala da nije kriva, tvrdeći da je čak pet sati bila bez novčanika. Zvijezda serije “Čari” vjeruje da je njen novčanik ukraden iz ranca, dok je bila u toaletu na aerodromu, kao i da je droga stavljena u njega i ostavljena kako bi je osoblje pronašlo.

Portal New Daily News piše da u slučaju da se dokaže da je Rouz kriva, prijeti joj kazna od 10 godina zatvora. Datum suđenja će biti određen u narednom periodu, navodi nedjeljnik.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend