Zanimljivosti sve je laž

Baka se zaljubila u muškarca od 30. godina, potom shvatila da je prevarant

Bet Haning (68) iz Ujedinjenog Kraljevstva ludo se zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca, Rodnija iz Afrike, a onda je ostala duboko povrijeđena kada je saznala da je on prevarant.

Rodni je ukrao Betinih 150.000 eura. Upoznali su se na društvenim mrežama prije pet godina, a Bet se zaljubila u njegove ljubavne poruke i nježne riječi. Cijelog je života štedjela radeći kao službenica i socijalna radnica, prije nego što je upoznala muškarca iz Afrike, s kojim se čak vjenčala u Gani.

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a povezala ih je ljubav prema muzici. Prijateljstvo je došlo u teško vrijeme za Bet, koja se osjećala usamljeno jer joj je sestra umrla nekoliko godina ranije, a majci je dijagnostifikovana demencija.

Bet je znala da postoji velika razlika u godinama, ali Rodni joj je u početku rekao da ima 40 godina. Prvo mu je Bet pozajmila 200 eura, a kasnije još 2.000 eura za kupovinu muzičke opreme, ali je obećao da će sve vratiti. Bet ga je 2015. godine posjetila u Gani, a bili su i intimni. On je čak stao na pozornicu u jednom klubu i pitao je da se uda za njega, a tokom ceremonije otkrila je da Rodni ima 30 godina.

Odletjela je kući i platila advokata kako bi dogovorila vizu za supružnika, koja je odobrena 2017. godine, pa se Rodni uselio kod nje. Stvari su tada krenule nizbrdo, Rodni je neprestano prigovarao i često spavao na sofi umjesto u krevetu. Počeli su da se svađaju oko svega, pogotovo oko njenih prihoda te je ubrzo shvatila da je to sve bila laž.

Njihova veza se završila, a Bet je platila još 1.500 eura da ga pošalje kući i za razvod braka. Njenoj porodici laknulo je kada je Rodni otišao od nje.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MikiBad boy
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miki
Gost
Miki

Namirio je camuga nju mesh cini !!! Hehe

Bad boy
Gost
Bad boy

E baba, baba. Čovjek bi pomislio da sa godinama dolazi i mudrost.

Send this to a friend