Zanimljivosti

Bivšoj isplatio alimentacije u vrećama kovanica teških preko 800 kg

Dvi Susilarto iz Indonezije platio je alimentaciju bivšoj ženi koju je sud odredio u iznosu od 178 miliona rupija strpanih u 13 vreća teških ukupno 890 kilograma.

Pred zgradu suda u središnjoj Javi, Dvi je stigao kamionetom i uz pomoć dvojice svojih prijatelja dopremio vreće sa novcem.

Sud je odredio da Susilarto bivšoj supruzi s kojom ima dvoje djece, nakon devet godina razdvojenog života mora isplatiti novčanu naknadu i alimentaciju u iznosu od 178 milonna rupija (oko 10.730 eura).
Nezadovoljan sudskom odlukom Susilarto je odlučio isplatiti punu novčanu svotu, ali u kovanicama.
Na ulasku u sudnicu gotovo se verbalno sukobio sa advokatom bivše supruge koja je odbila prebrojati kovanice, optuživši ga da je namjerno ponižava pred svijetom.

Ipak Susilartov advokat je odgovorio da je njegov klijent jedva uspio prikupiti traženu svotu, posudivši novac od rodbine i mnogih prijatelja koji su imali samo sitan novac tj. kovanice.

Predsjednik suda na kraju je morao angažovati službenike da preboje kovanice koje je dostavio nesrećni Indoežanin.

Njima će biti potrebno oko nedjelju dana da prebroje kovanice.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Granica
Gost
Granica

“Predsjednik suda na kraju je morao angažovati službenike da preboje kovanice koje je dostavio nesrećni Indoežanin.” Zašto “nesrećni”? Jer je platio alimentaciju poslije godina izbjegavanja?

Montenegrina
Gost
Montenegrina

I ja se pitam isto.

Basa9
Gost
Basa9

Zena se spasila budale takvi nezasluzuju porodicu

£€$
Gost
£€$

Tako treba i ovim nasim primadonama!

Marta
Gost
Marta

Cicijo

Send this to a friend