Zanimljivosti Sada žele i da zatrudne u isto vrijeme

Bliznakinje već devet godina dijele istog momka

Jednojajčani blizanci poznati su po tome što imaju nevjerovatne sličnosti. Osim izgleda, od završavanja rečenica pa do dijeljenja fizičkog i emocionalnog bola, blizanci dijele sve. Međutim, 34-godišnje Ana i Lusi DeSink iz Perta u Australiji dijele daleko više od većine.

Ove sestre, koje se opisuju kao najidentičnije bliznakinje na svijetu, dijele dečka, a čini se da stvari u njihovom odnosu postaju prilično ozbiljne. Sada obje žele da zatrudne u isto vrijeme i to sa istim muškarcem, piše Unilad.

Njih troje dijele isti krevet

Iako je ovo stvar koja bi prouzrokovala svađe između većine sestara, Ana i Lusi sasvim su zadovoljne svojom životnom situacijom. Njih dvije svog momka Bena Birnea dijele već devet godina i tvrde da između njih nema ljubomore.

Za razliku od njihovih prethodnih muškaraca, Ben navodno shvata njihovu opsesivnu povezanost i obje tretira podjednako. Njih troje dijele jedan veliki krevet, a ako Ben poljubi jednu, odmah će poljubiti i drugu da izbjegne negativne osjećaje.

On ih lako raspoznaje, čak bolje nego i njihova rođena majka, a može i da prepozna s kojom razgovara preko telefona. Ana i Lusi sve rade u isto vrijeme, od tuširanja i jedenja do zajedničkog korišćenja toaleta, a sada se pripremaju da zajedno zakorače i u majčinstvo.

Istovremeno su zamrzle jajne ćelije

Gostujući u emisiji “This Morning”, bliznakinje su ispričale sve o svojim roditeljskim planovima. Tako su otkrile da istovremeno žele da zamrznu jajne ćeije i pokušaju da zatrudne putem vantjelesne oplodnje, jer “žele zajedno da dožive trudnoću”.

“Razmišljamo o vantjelesnoj oplodnji, čak i zamrzavamo jajašca istovremeno. Ko zna šta budućnost nosi, ali želimo to da učinimo zajedno. Biće to izazov, ali sve je u našem životu izazov. Želimo da budemo sve vrijeme zajedno”, rekla je Ana, dok je Lusi dodala: “Želimo zajedno da doživimo trudnoću. Želimo zajedno da doživimo sve u životu. Umrijećemo zajedno, ostarićemo zajedno, to će biti tako…”.

14

avatar
1000
13
1
0
 
14
RumijaSo & TEKILANickkokoloPjer
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rumija
Gost
Rumija

Kad jedna hoce i druga hoce. Treba to izdrzati.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

a kada dvije počnu odjednom da mu pametuju ??
kukavac 🙃

kokolo
Gost
kokolo

Dijele one i doktora što im je ugradio implatante.

Pjer
Gost
Pjer

Srecnik

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ko umije njemu dvije.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ko umije njemu dvije.

COBER
Gost
COBER

Jednojajčane sa dvojajčanim,potpuno kompatibilno!

Mačak
Gost
Mačak

Bolesno

Lavica
Gost
Lavica

E što je njemu pala sjekira u med
😂😂😂😂😂😂

Crni panter
Gost
Crni panter

Stara poslovica kaze: ” I tata bi sine”😁

Cika miki
Gost
Cika miki

Sretmog li čovjeka, zivio sto godina

Nick
Gost
Nick

Kako se zivi nikad se ne umiralo.

Nele
Gost
Nele

Ko nije za dvije nije ni za jednu

Pedja*
Gost
Pedja*

ON je pravi srecmik!

Send this to a friend