Zanimljivosti mučili su je svakog dana

Čudna osveta: Potrošila preko 30 hiljada eura na operacije jer su joj govorili da je ružna

Selin Sentino iz Švajcarske potrošila je više od 3o hiljada eura na plastične operacije, poptuno promijenivši lični opis.

Ova mlada dama se na ovaj potez odlučila nakon višegodišnjeg maltretiranja u tinejdžerskom periodu, kada su joj se vršnjaci rugali na svakom koraku.

Selin, koja je danas zvijezda na Instagramu i Fejsbuku, i za kojom uzdišu desetine hiljada muškaraca, nekada je bila užasno nesrećna zbog svog izgleda, a svakodnevno se suočavala sa komentarima da je “ružna” i da ju je “teško gledati”.

Ispričala je da je maltretiranje išlo dotle da se često pravila da je bolesna samo da ne bi morala da ide u školu.

“Mučili su me svakog dana, svaki put zbog nečeg drugog. Ili su mi govorili da izgledam kao dječak jer nisam imala grudi ili je moja zadnjica bila predebela (što mi se sada sviđa). Klinci su mi govorili da mi lice izgleda kao đubre, da mi je stil oblačenja ružan, ništa im na meni nije odgovaralo. Zadirkivali su me, vrijeđali, ignorisali… Nikada mi nisu dali priliku da pokažem ko sam, vidjeli su samo “ružnu” Selin”, prisjetila se ona.

Sve ovo navelo je da počne da štedi novac za plastične operacije, a danas tvrdi da su joj one pomogle da se ponovo dobro osjeća u svojoj koži.

U roku od četiri godine ona je tri puta operisala grudi, ali i nos, ubrizgala je filere u obraze, bradu i usne.

“Uvijek sam željela da imam velike grudi. Da vodim normalan život bez osuđivanja i kritika… Uštedjela sam puno novca dok sam bila mlađa. Nisam uopšte izlazila prije 18. godine. Mnogo sam radila i sav sam novac potrošila na operacije. Sada sam puna samopouzdanja i osjećam se genijalno. Jača sam nego ikad. Ako me neko i uvrijedi, nije mi važno. Više niko ne može da me povrijedi”, objašnjava ova djevojka.

“Uvijek sam bila vesela osoba, ali nikad se nisam osjećala dobro u svom tijelu. Ljudi su me osuđivali jer sam bila ružna i zbog toga sam postala depresivna. Željela sam opet da budem srećna, pa sam promijenila svoj izgled i sve ono što mi se nije sviđalo na sebi. Živimo u vremenu kada možemo da promijenimo ono što nam smeta i ja sam iskoristila svoju šansu”, dodala je Selin za “Dejli Mejl”.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Novi SojTrol
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novi Soj
Gost
Novi Soj

I dalje je

Trol
Gost
Trol

Dobro ulozene pare…

Send this to a friend