Zanimljivosti

Djevojka koja je očarala svijet: Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula

O nastupu Džejn iz Ohaja u američkoj verziji “Ja imam talenat” još dugo će da se priča. Ova mlada djevojka pjevala je pod umjetničkim imenom “Nightbirde” (“Noćna ptica”), a koliko je bila izvanredna, svjedoči direktan plasman u finale takmičenja, ali i reakcije žirija i publike širom svijeta. Jer pred njenim mirom, vedrinom i energijom teško je zaustaviti osjećanja.

Takmičarka američkog “Talenta” iza osmijeha krije tešku životnu priču, ona se bori sa tri vrste raka, na kičmenoj moždini, plućima i jetri. I pored svih problema s kojima se suočava, Džejn je zračila optimizmom.

“Pjevam autorsku pjesmu “It’s Ok” (“Sve je ok”). Ona govori o posljednjoj godini mog života”, rekla je Džejn, koja ima 30 godina.

Kako je navela, na takmičenje je došla sama. Na pitanje šta radi u životu, rekla je sljedeće:

“Ne radim nekoliko godina, borim se sa rakom. Posljednji put kada sam provjeravala, imala sam rak na plućima, na kičmenoj moždini i na jetri”, rekla je, sa mirnim osmijehom na licu.

“Važno je da svi znaju da sam više od loših stvari koje mi se dešavaju”, rekla je Džejn, a onda je započela svoj impresivan nastup, prenosi telegraf.

Sajmon nije htio da joj da glas, ali joj je dao nešto mnogo, mnogo bolje. A to je “golden buzzer”, što znači da je prošla direktno u finale takmičenja. Potom je zagrlio presrećnu djevojku.

“Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i voljela bih da ljudi znaju kako je to sjajno”, rekla je Džejn nakon prolaska dalje.

Nakon što je otišla sa scene, žiri je pokušavao da pronađe riječi kojim bi opisao ovaj nevjerovatan nastup.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Nikkla
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikkla
Gost
Nikkla

Svaka čast djevojko

Send this to a friend