Zanimljivosti

Djevojka koja je očarala svijet svojim pjevanjem: Povlačim se, borba s rakom se pogoršala

Džejn iz Ohaja, koja nastupa pod umjetničkim imenom Nightbirde i koja je dirnula žiri i gledaoce showa America’s Got Talent kada je prije par mjeseci na pozornici izvela svoju originalnu pjesmu “It’s OK” i ispričala o svojoj borbi s rakom, najavila je na svom Instagram profilu da se zbog pogoršanja bolesti povlači iz takmičenja.

“Dijeliti svoje srce sa svijetom bila mi je čast i ostvarenje sna. Kakvo čudo da se bol kroz koju sam prošla pretvorila u ljepotu koja tjera ljude širom svijeta da širom otvore oči”, započela je.

“Od audicije zdravlje mi se pogoršalo i borba s rakom zahtijeva svu moju energiju i pažnju. Žao mi je što moram objaviti da neću moći nastaviti biti dio ove sezone AGT-a. Život ne daje uvijek predah onima koji to zaslužuju, ali to smo već znali.”

“Hvala vam na vašoj podršci, znači mi cijeli svijet. Ostanite sa mnom, uskoro će mi biti bolje. Planiram svoju budućnost, a ne svoju ostavštinu. Utučena sam, ali još uvijek imam snove”, zaključila je.

Ljekari su joj rekli kako ima samo dva odsto šanse da preživi, ali Džejn je optimistična.

“Važno je da svi znaju da sam više od loših stvari koje mi se dešavaju. Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i voljela bih da ljudi znaju kako je to sjajno”, rekla je Džejn.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
HmmZeta 🇲🇪
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hmm
Gost
Hmm

Zelim ti sve najbolje, bog te blagoslovio!

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Đevojko lijpa i Anđeoskog glasa da ti da BOG ZDRAVLJE I DA BUDE TVOJA BORBA USPJEŠNA ŽELJIM TI OD SRCA

Send this to a friend