Zanimljivosti

Djevojka pokrenula potragu za svojim nestalim momkom, pronašla ga oženjenog, sa troje djece

Šta biste uradili da ste na mjestu ove djevojke?

Jedna Amerikanka prijavila je nestanak svog dečka, da bi ga našla oženjenog, sa troje djece!

Rejčel Voters trenutno živi u Kini gdje je i upoznala svog dečka Pola Mekgija. Ali Rejčel je bila van sebe kada je Pol otišao u Veliku Britaniju u posjetu porodici i nikad se nije vratio.

Šest nedjelja nakon njegovog odlaska, Rejčel je na društvenim mrežama i Fejsbuk grupi njegovog rodnog mjesta napisala kako traži Pola koji se nije javio od kako je otišao iz Kine. Pored očajničkog apela, ona je objavila i njihovu fotografiju uz tekst: “Strah me da mu se nešto dogodilo”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel Waters (@rachel_waters)

“Moj dečko Pol Mekgi i ja živimo u Šendženu u Kini. Otišao je kući u Veliku Britaniju početkom aprila u posjetu porodici i do sada je trebalo da se vrati u Kinu. Međutim, dugo se nisam čula sa njim i brinem se da mu se nije nešto dogodilo. Ako neko zna bilo šta, molim da mi se javi,” napisala je ona.

Prijatelj Polove supruge je vidio objavu i otkrio da je Pol oženjen i da ima djecu.

Polovi prijatelji su otkrili da je Pol (40) ostao u Kini kada je počela pandemija i da zbog toga dvije godine nije dolazio kući. Nakon što je pandemija popustila, Pol se vratio kući ženi i djeci.

Nakon što je saznala istinu Rejčel je izbrisala poruku sa Fejsbuka i nastavila svoj život. Međutim, mnogi su joj uputili poruke podrške u kojima joj pišu kako zaslužuje bolje.

 

Send this to a friend