Zanimljivosti

Dobila skrinšotove poruka u kojima je partner vara, pa ih pročitala umjesto zavjeta

Mlada američka nevjesta Kejsi, otvorno je pričala o jednom od najvećih strahova svake žene – prevari muškarca kojeg voli. Međutim, Kejsina priča o otkrivanju afere vjerenika Aleksa sa kojim je bila šest godina, imala je nešto “originalniji” put.

Sve je počelo na djevojačkoj večeri kada je Kejsi, okružena prijatelicama, dobila skrinšotove poruka između njenog partenra i anonimne žene.

U jednoj od poruka pisalo je “Ja se ne bih udala za njega. A ti”.

Kejsi je pročitala šta je njen voljeni Aleks pisao, između ostalog “Samo ti i ja ovog vikenda. Budi najbolja. Imaš predivo tijelo. To što radiš je nevjerovatno. Volio bih da moja partnerka zna bar pola toga”.

Među porukama bio je i selfi.

Kejsi su prijateljice nagovarale da otkaže vjenčanje i nazove Aleksa, ali ona je imala nešto drugo na umu.

“Vjenčnje je bilo za samo par sati. Kako ta ga otkažem kada su ljudi zbog toga doputovali i sve je bilo plaćeno”, piše Kejsi na portalu Whimn.

Odlučila je da se pojavi, ali  nešto drugačijoj režiji.

“Dok sam išla ka oltaru, moja vjenčanica je bila tek kostim. On me je pogledao i vidio da to nije lice srećne žene, ali ni on ni niko među gostima nije znao šta se sprema”, sjeća se Kejsi.

Kada je došla do oltara, izvadila je telefon koji je krila iza buketa i počela da čita poruke sa skrinšatova.

Rekla je da Aleks nije osoba kakvom ga je smatrala i da neće biti svadbe.

“Koliko god da zvuči strašno, drago mi je da ste tu. Volim vas. Vjenčanja neće biti, ali biće proslave iskrenosti, ljubavi. Treba slijediti srce čak i kada to boli”, rekla je nesuđena nevjesta.

Aleks je pobjegao iz crkve, a Kejsi se posvetila proslavi za koju kaže da je bila odlična.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Znamo se
Gost
Znamo se

Sjajna priča. Iako je, zapravo, izmišljena vijest, jer danas nema terorističkih napada, ratova, bombardovanja, ni mrtvih u prirodnim katastrofama. U svakom slučaju, maštovito smišljeno, nama šta.

Send this to a friend