Zanimljivosti

Dvadeset godina dizajnira seks-igračke: Osim oblika, izrađujem ručno i detalje

Upoznajte Anjani Sidharthu, uspješnu kolumbijsku umjetnicu koja već godinama osmišljava izgled seks-igračaka.

Anjani Sidhartha je ljubav prema skupturi i slikanju pretočila u dizajniranje seks-igračaka, i već 20 godina provela radeći za kompaniju Dok Džonson.

Ona je odrasla u Kolumbiji, a zbog strasti prema umjetnosti veoma brzo se preselila u Kaliforniju, gdje je planirala da slijedi svoje snove.

Tada joj je prijatelj ponudio da preuzme njegovu poziciju u kompaniji, ali joj nije napomenuo da se odnosi na industriju za odrasle.

Iako je isprva bila iznenađena poslom koji je trebalo da obavlja u firmi, ona ga je prihvatila, a veoma brzo i zavoljela.

Tako već 20 godina dizajnira seks-igračke, veoma realističnog izgleda. Osim dizajna, ona se ne libi da zasuče rukave i ručno doda neki detalj.

“Trudim se da seks-igračka zadrži originalni izgled i teksturu, samo pravim malo kozmetičke promjene”, objasnila je.

Najvažnija stvar za Anjani u dizajniranju je da ne zaboravi da seks-igračka ima najvažniju svrhu, da pruži ljudima užitak.

Kao jedna od nekoliko vajara u svijetu koji su specijalizovali za ručnu izradu u pravljenje seks-igračaka, Anjani ističe da je veoma predana svom poslu, a svoj rad usmjerava ka inovacijama.

“Trudim se da igračka bude funkcionalna i da zadovoljava estetske kriterijume. Često pravim prototipe, nakon kojih se odlučujemo za model koji ćemo dalje usavršavati”, istakla je kolumbijska umjetnica.

Send this to a friend