Zanimljivosti Imaju trik kako da vas ranije izbace

Grad u Britaniji uvodi anti-seks toalete

Britanski grad Portkol planira da postavi antiseks toalete, kako bi spriječio mogućnost da se ljudi u njemu zadržavaju predugo i tako imaju seks unutra ili rade neke druge stvari.

Kako su javni toaleti često na udaru vandala, narkomana, beskućnika i građana koji imaju seks u njima, grad Portkevl spremio je novi program za javne toalete. Prema njemu, u kabinama će postojati podovi osjetljivi na težinu. Na taj način će moći da kontrolišu da li je u kabini samo jedna osoba.

Ako se neko zadrži u toaletu isuviše dugo, upaliće se upozorenje, a svijetlo i grijanje će se ugasiti.

Senzori kretanja unutar toaleta će takođe reagovati na “nasilnu” aktivnost, otvarajući vrata, istovremeno aktivirajući alarme i mlazove vode koji prskaju ljude unutra.

“Obnova javnih toaleta važan je element planova Gradskog vijeća Portkola”, izjavio je član gradskog vijeća Majk Klarkeza “ValesOnline”.

Međutim, neki građani su ovaj plan opisali kao “apsolutno zastrašujući”, zbog problema koje bi mogao da stvori osobama sa određenim potrebama.

“Ja sam osoba sa invaliditetom i povremeno mi je potrebna pomoć, kako ću onda ulaziti sa nekim u kabinu?”, prokomentarisala je jedna osoba na Tviteru.

Ostali su pitali da li bi gojazni nenamjerno aktivirali senzore za težinu.

“Kada se prekomjerna težina smatra dvijema osobama? A šta ako ste hronično bolesni poput mene i treba vam više vremena nego što je to”normalno”?,  napisao je drugi stanovnik.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
brko maliPreko MoracePitch Black @Strašno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
brko mali
Gost
brko mali

sto se tice tezine kinezi ce moc i grupnjak da naprave

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Znaci sto ste se sexali, sexali ste se..😂😂

Pitch Black @
Gost
Pitch Black @

Hahahaha,gojazni neće moći da vrše nuždu.

Strašno
Gost
Strašno

E, pa nije u redu!

Send this to a friend