Zanimljivosti

Horoskop otkriva kakvi ste na društvenim mrežama

Dopsivanje je postalo sastavni dio dana svakoga ko koristi socijalne mreže kao i mobilne uređaje. Pojedinačno svaki znak ima nekakvu reakciju i za svakoga popularni seen ima drugačije značenje.

Ovan

Znak koji brzo reaguje, brzo se dopisuje i voli dinamičan razgovor. Uvijek pokušava da dokaže da je u pravu. Međutim ako seen-ujete poruku ovom znaku može lako da se desi da u sekundi poludi, ali ga brzo to prođe.

Bik

Vremenski razmak između poruka nije ništa novo za bika. Voli da produži konverzaciju. Ako ne odgovorite na njegovu posljednju poruku neće se uznemiriti ali će već u sljedećoj konverzaciji pitati šta se desilo prethodni put.

Blizanci

Dopisuje se sa petoro ljudi u isto vrijeme i ponekad ne zna šta je kome rekao. Seen ne konstatuje i nastavlja kao da se ništa nije desilo. Lako gubi interesovanje ako je razgovor predugačak pa će prije on vama udijeliti seen, nego vi njemu.

Rak

Znak koji dosta polaže na razmjenu, a ako je razgovor neka vrsta rasprave onda je situacija takva da želi brzo razrješenje. Emotivna erupcija na neodgovorenu poruku. Shvata to kao udarac od kog se jedva oporavlja i jedan seen može da mu poremeti dan, a nekada i noć.

Lav

Ne priznaje seen kao opciju sem ukoliko je on nije taj koji je izašao iz konverzacije posljednji. Čak ni tri seen-a nisu dovoljna da prestane da šalje poruke dok ne objasni ono što želi ili pak ispriča. Kada shvati da je ipak izignorisan uznemiri se i shvata to lično.

Djevica

Detaljno mjeri svaku riječ, a ako i na svoj savršen odgovor dobije seen shvata to kao da nije dovoljno jasan pa se trudi još više. Pravi razmake između poruka i nervozno pokušava da stavi do znanja šta je mislio ili htio.

Vaga

Znak koji vlada diplomatijom i laganom razmjenom riječi i misli kroz poruke. Neće se uzbuditi na seen ali će razmišljati da li je uvrijedila ili povrijedila i to samo na kratko. Prije će ona izaći iz konverzacije prva jer posjeduje male kapacitete za duga dopisivanja.

Škorpija

Ne želite da pošaljete seen ovom znaku. U stanju su da vas progone dok ne objasnite sve i kažete šta mislite. Seen za njih znači laž, izbjegavanje ili izdaju. Do te mjere idu i toliko snažno ovu situaciju proživljavaju.

Strijelac

Izaći će da prošeta i seen-ovaće pet poruka, ali ako vi njemu to uradite ima mehanizam sličan lavu, ne prestaje da piše. Već poslije kratkog vremena zaboravlja da ste to uradili i nastavlja najnormalnije kao da se ništa nije desilo.

Jarac

U principu jarac dopisivanje shvata kao razmjenu servisnih informacija tako da seen nije nešto oko čega će da se brine. Ko god da mu seeen-uje poruku reagovaće isto kao i da se to nije desilo. Ili će nastaviti konverzaciju, ukoliko mu je to u interesu ili jednostavno neće.

Vodolija

Ako išta ne voli ovaj znak onda su to dopisivanja, pa će brže bolje da vam seen-uje poruku čim se namjesti prilika. Ako vi njemu to uradite osjetiće olakšanje i još će lakše da nastavi neki drugi put konverzaciju.

Ribe

Seen-ujte poruku i imate obožavatelja istog trenutka. Nažalost, reakcija ovog znaka je često nestalna i nerijetko vodi u opsesiju i zabludu. Umiju i oni da ostave seen ali to ništa ne znači jer ga se ni ne sjećaju. Lako se vraćaju u razgovor ako su budni.

Send this to a friend