Zanimljivosti Upoznali se preko FEJSBUKA

Iris je 45 godina starija od svog partnera i tvrdi da se ludo vole

Iris Džouns (80), penzionerka iz Britanije planira da se vjenča sa svojim Muhamedom Ahmedom Ibrahimom (35) iz Egipta kojeg je upoznala preko Fejsbuka, iako je čak 10 godina starija od njegove majke.

Par se zaljubio na prvi pogled, a za par sati, četiri decenije razlike postalo je nebitno. Nakon četiri dana druženja htjeli su da se vjenčaju u Kairu, ali nisu imali pravu papirologiju. Iris planira da se vrati u Kairo kako bi se vjenčala, iako se njena porodica oštro protivi tome.

Iris vatreno brani svoju ljubav i tvrdi da Muhamed nije s njom zbog novca ili kako bi dobio pasoš Velike Britanije.

“Ako se ženi sa mnom zbog mog novca, razočaraće se jer živim samo od penzije”, kazala je Iris dodajući kako mu je odmah rekla da grade svoj odnos na iskrenosti i da ne može da živi od njenog novca.

“Dok sam bila u Egiptu išli smo u sve najbolje restorane i sve račune smo dijelili pola-pola. Rekao je da će čak potpisati predbračni ugovor jer sam ja ta koju želi, ne moju kuću”, izjavila je Iris.

Otkrila je da je godinama druge ljude pokušavala da učini srećnima, a da sad samo želi da se uda za čovjeka kojeg voli. Ispričala je i da ju je Muhamed dočekao prošlog novembra na aerodromu u Kairu.

“Bila sam šokirana koliko je visok. Kada sam ga prvi put vidjela samo mi je uputio ogromni zagrljaj”, priča Iris.

Samo par sati kasnije, kaže Iris, vodili su ljubav. Penzionerka kaže da je bilo ‘nezaboravno’ i da se ponovno osjećala kao djevica.

“Nije bilo lako, ali bilo je romantično. Moj bivši muž mi je rekao da sam frigidna kada smo se razveli prije 40 godina, ali sada znam da sigurno nisam”, dodala je.

Iris živi od 200 funti penzije nedjeljno, a ova čistačica u penziji posjeduje kuću vrijednu 220.000 funti.

Muhamed, s druge strane, ima nešto ušteđevine nakon što je dao otkaz na svom poslu jer mu šef nije dao slobodno da posjeti Iris. Ovaj ‘Romeo’ iz Gize uvjerava sve oko sebe da nije s Iris iz materijalnih razloga.

“Ovo nema veze s novcem. Nije novac sve, ne može da ti kupi sreću. Ljubav nema godine i ne poznaje granice. Iris i ja se razumijemo jako dobro i nadopunjujemo. Ne zanima me šta drugi misle već samo ono što ja osjećam. Iris je predivna i strastvena”, izjavio je Muhamed.

Sinovi penzionerke Iris se ne slažu sa njenom vezom. Stiv (54) je jedva prihvatio maminu novu ljubav, ali Daren (52) nije.

“Vidjeće moji sinovi da sam srećna s njim. Nakon nekog vremena će prihvatiti Muhameda za oca”, uvjerena je Iris.

7

avatar
1000
5
2
0
 
7
Velja goraVelja goraTaraZirJeste...farbamo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velja gora
Gost
Velja gora

Iris , ja te volim vise…

Velja gora
Gost
Velja gora

Sto da cinimo?

Zir
Gost
Zir

Ako se vole, obraza mo moga

Jeste...farbamo
Gost
Jeste...farbamo

Ni prvi ni zadnji da se na ovaj način domogne pasoša,imanja ili penzije(uopšte nije bitno kolika je…njemu dovoljna)Ta vremena kad se ajde da kažem lakše dolazilo do svega toga daavno su prošla,ima da se Ahmed naspava sa ovom babom ni sam nije svestan, koliko će to da traje.

Tara
Gost
Tara

Hahahahahaha,sto posto ,zaljubljeni

NHM
Gost
NHM

Nije sve u parama, ima nešto i u britanskom pasošu.

Marko
Gost
Marko

Vala ne volim ni kad je muškarac od žene stariji preko 20 godina a žena od muškarca preko 20 godina da je starija mi je potpuno nerazumnjivo. Tip voli pare vjerovatno, skroz bezveze.

Send this to a friend