Zanimljivosti Zabavne ilustracije

Kako se svijet promijenio za nekoliko decenija

Koliko god uživamo u svim novitetima koje nudi moderan svijet, toliko se sa nostalgijom prisjećamo ranijih, jednostavnijih vremena.

 

 

Sljedeći zabavni stripovi pokazuju da za svaku radikalnu promjenu u međuljudskim odnosima postoje i stvari koje su i dalje iste, samo sa dodatkom uređaja iz našeg vremena.

Pogledajte u galeriji kako se svijet promijenio za samo nekoliko decenija. Vidjećete kako su se nekad vaspitavala djeca, a kako to rade roditelji danas, koliko smo nekada bili spremni da potrošimo na obuću, a koliko pari cipela imamo danas, i, naravno, kakve je sve novine unio internet u naš život.

6

avatar
1000
3
3
0
 
6
BakicaPrijateljRadnikZokiNagual
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoki
Gost
Zoki

U pitanju je generalizacija. Ne ponašaju se svi ljudi danas kao što je ovdje predstavljeno. Izgleda da se ona beskonačna priča o “dobrim, starim vremenima” nastavlja

Nagual
Gost
Nagual

Ima li kakav prevod.. ovako je ovaj članak beskoristan svima koji ne znaju ovaj strani jezik

Radnik
Gost
Radnik

Moraš da shvatiš da čovjek koji ne poznaje rad na kompjuteru i engleski jezik se smatra polupismenim u današnje vrijeme.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

U pravu si prijatelju radniče.

Bakica
Gost
Bakica

Radniče,moraš shvatiti i nas što smo morali učiti ruski jezik jer drugu migućnost nismo imali.Pročitaj svoj komentar i nadam se da ćeš pored stilske i pravopisnu grešku uočiti.Toliko o pismenosti.Pozdrav.

homer
Gost
homer

Svaka cast, super predstavljeno

Send this to a friend