Zanimljivosti

Kolumbijsko seks ostrvo muškim gostima nudi sve što požele

Kako vam zvuči kada čujete da “društvo dobrih djevojaka” nudi jedinstveno i neograničeno “iskustvo na seks ostrvu”?

Kolumbijska firma Good Girls Company’s nudi 30-orici muškaraca priliku da, u periodu od 24. do 27. novembra, rezervišu poutovanje na ostrvo Katrahene, na kome ih očekuje 60 prostitutki dostupnih 24 sata dnevno, piše Independent.

Za cijenu od 5.000 dolara gosti mogu da očekuju let do privatnog ostrva i najraskalašniji odmor na svijetu, budući da su, osim izobilja seksa, u cijenu uračinate i luksuzne žurke na jahtama, potoci besplatnog alkohola po izboru, ekskluzivni obroci, kao i mogućnost slobodnog korišćenja droga.

Kako se navodi na sajtu komapanije: “Svaka karta podrazumijeva neograničene količine seksa sa dvije djevojke dnevno, tokom četiri dana događaja. Gosti u svakom trenutku mogu da zamijene svoje djevojke sa djevojkama drugih gostiju”.

Promotivni spot za ovu ponudu, koji je komapanija postavila na Jutujub, izazvao je ogorčene reakcije i osude zbog promovisanja bluda i nemorala. Spot je bio uklonjen sa Jutjuba, ali se kasnije ponovo pojavio na drugim kanalima.

Kako navodi britanski list, u Kolumbiji je prostitucija legalna ali podvođenje nije, zbog čega je nejasno da li reklamni spot ovakve turističke ponude krši zakon.

Organizatori ostavljaju mogućnost gostima da, po uplati aranžmana, sami izaberu “zadovoljstva” koja su im po volji, ali im nude i svakodnevna “seks-iznenađenja”.

“Ako imate posebne želje od domaćina ili od djevojaka koje će vas zabavljati, recite nam i biće ispunjene”, obećava se u reklami.

Svojevrstan “specijalitet” četvorednevnog aranžmana predstvlja “seks-festa”, koja podrazumijeva pola sata seksa da 16 djevojaka odjednom.

Kritičari, međutim, sumnjaju u zakonitost organizovnja ovakvog aranžmana, ističući mogućnost da djevojke angažovane na “seks ostrvu”, ustvari, predstvljaju seksualno roblje.

9 Komentara na "Kolumbijsko seks ostrvo muškim gostima nudi sve što požele"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
PG081
Gost

Odoh da dignem kredit.. Jednom se zivi

Anarhista
Gost

Ko prezivi pricace 🙂

Objektivno
Gost

U sto se vecina zena pretvorilo, za novac se prodaju olako. Ustvari mozda ih i novac najvise stimulise…
Ovo pokazuje dje nam svijet ide u totalni haos, zene sad kad im je data sloboda pokazuju ko su ustvari i
da im ljubav nista ne znaci ako ima dosta novca i zlata prvo to biraju…

Toni
Gost

Lijepo zvuči, a pošto kasnite, treba da znate da se ispostavilo da je ponuda lažna. Onaj koji upalti se sigurno neće žaliti policiji zbog ispale.

Križan
Gost

Kako je prelijepo kada postoje divni ljudi, koji kao ti sve znaju, informisani su … i sto je mozda najbitnije, spremni su da sa drugim ljudima podijele to svoje znanje x informisanost.
Jer – informacija je moc!!!
Informacija je najskuplji resurs.
Da je vise takvih kao sto si ti, ili djemicno kao sto si ti, “dje bi nam kraj bio” …

NHM
Gost

Imaju li tamo Sport klub?

Križan
Gost

Ti bi ih pogrdio, vidim te …

milosav
Gost

nisi ti druze za tamo.

NHM
Gost

Madre de dios…

wpDiscuz

Send this to a friend