Zanimljivosti

Kum ga osramotio na vjenčanju, otkrio koje sve sajtove posjećuje

Najbolji drugovi i drugarice na kraju se i okume, a prije nego što odlučite da nekoga pitate da bude uz vas dok izgovarate sudbonosno “da”, dobro razmislite. Pogotovo ako vam prijatelj ima “čudniji” smisao za humor i zvanicama ispriča koje ste sve sajtove posjećivali.

Od kuma se, naime, očekuje da tokom slavlja pohvalno govori o mladencima, i svog prijatelja ili prijateljicu predstavi u najboljem svijetlu. Međutim, jednom Deniju se baš nije posrećilo, jer je njegov prijatelj Tom odlučio da svima ispriča koje sajtove Deni najviše posjećuje.

Pretpostavljate, među njima je bio i jedan od najvećih distributera porno sadržaja. Tom, naime danima nije mogao da smisli šta zvanicama da ispriča o Deniju, pa se dosjetio da kontaktira zaposlene sa ovog sajta, i sazna šta je sve Deni na njihovom sajtu posjećivao, piše indy100.com.

“Nazvao sam ih i rekao sam ja sam kum na vjenčanju, a oni su mi svašta otkrili o njegovim interesovanjima”, našalio se Tomi i zvanicama pustio video koji su napravili zaposleni sajta.

Pokazalo se da je Deni baš veliki ljubitelj ovog sajta i da ga posjećuje u svakoj zemlji u kojoj se nađe. Sve detalje koje je Tom otkrio o navikama svog prijatelja na svadbi mogle su da krenu po zlu, ali na sreću, prijatelji, porodica, ali i buduća supruga imali su razumijevanja za Denijeve “posjete”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend