Zanimljivosti On je moja srodna duša, seks je odličan

Ljubav cvjeta iako ona ima 60 godina, a on 21: Prijatelji mi predlažu pomoć psihijatra

Pem Šastin (60) iz Tulse u SAD-u bila je veoma tužna kada su joj prijatelji rekli da joj Džonatan Langevin (21) može biti unuk i savjetovali je da posjeti psihijatra.

“Ne mogu vjerovati da moji prijatelji, koje znam više od 30 godina, ne mogu biti srećni zbog mene samo zato što Džonatan ima 21 godinu. Ali, zlobni komentari neće nas razdvojiti. On je ljubav mog života i nije me briga šta ko misli. Osim toga, naš seksualni život je fantastičan,” prokomentarisala je.

Pem i njen Džonatan, inače student računarskog inženjerstva, upoznali su se prije dvije godine na aplikaciji za upoznavanje Badoo. On se njoj prvi javio.

“Priznao mi je da ima 19 godina, a ja sam mu napisala kako sam prestara za njega i da imam dvije ćerke starije od njega. Jedna ima 32, a druga 34 godine. Rekla sam mu i da sam baka,” prisjetila se Pem i dodala da je Džonatan oduvijek želio da bude sa starijom ženom.

On je tada živio oko 1450 kilometara dalje pa su svakodnevno razgovarali putem video poziva. Nedjelju dana kasnije je doputovao do nje.

“Bio je još zgodniji uživo. Potrčali smo jedno prema drugom i strastveno se poljubili. Bila je to ljubav na prvi pogled,” ispričala je.

Cijeli taj dan proveli su zajedno pokušavajući da ignorišu začuđene poglede prolaznika, ali i negativne komentare.

“Čula sam kako jedna žena govori svojoj prijateljici da nas je odvratno gledati i da ne bismo trebali biti zajedno. To me jako uznemirilo. Svaka osoba koja je prošla pokraj nas, uputila nam je grozan pogled. Srećom, Džonatanu to nije smetalo, na kraju smo se svemu smijali,” nastavila je.

View this post on Instagram

My honey and I

A post shared by Pam Shasteen (@pamshasteen) on

Sljedeće noći prvi put su vodili ljubav

“Vodili smo ljubav i bilo nam je jednostavno predivno. Tu noć nismo puno spavali. Džonatan je možda godinama mlađi od mene, ali nije neiskusan. Znao je tačno šta radi. On je nevjerovatan,” dodala je.

Nedjelju dana kasnije spremao se da otputuje nazad kući. Stajali su jedno uz drugo. Pem mu je rekla da ga voli i predložile da ostane. I on je njoj izjavio ljubav, a potom se uselio u njenu kuću. Do tada je spavao kod prijatelja na kauču.

Dan kasnije Pem je pozvala svoje ćerke da ga upoznaju, ali ih je prije toga porukom upozorila da on ima 19 godina i sada živi s njim. Ćerke su se šokirale kada su ga vidjele, izgledao im je kao dijete.

“Džonatan im je rekao kako se nada da će biti prijatelji i zagrlio ih. Kasnije, dok su ga posmatrale kako se igra sa mojom 6-godišnjom unukom, priznale su da im se sviđa. Bilo je olakšanje dobiti njihov blagoslov,” priča Pem.

Ubrzo je i Džonatan o tome obavijestio svoje roditelje, oboje u 60-im godinama života. Oni su samo prokomentarisali da ih to ne iznenađuje jer su mu se oduvijek sviđale starije žene. Čak su rekli kako se raduju što će upoznati njegovu izabranicu.

View this post on Instagram

For Jon's birthday

A post shared by Pam Shasteen (@pamshasteen) on

Dvije nedjelje kasnije Pem ga je upoznala sa svojim prijateljima s kojima se druži više od 30 godina.

“Nadala sam se da će biti srećni zbog mene, ali umjesto toga, sjedjeli su u tišini i bili hladni prema Džonatanu. Nekoliko dana kasnije kazali su mi da me on iskorišćava. Bilo je i drugih negativnih komentara pa sam ih odlučila izbaciti iz svog života, ta negativnost mi nije bila potrebna,” ispričala je.

“Cijeli sam život čekala da upoznam svoju srodnu dušu i ona sad stoji ispred mene, moj Džonatan. Nikada u životu nisam bila srećnija,” dodala je.

Par se ubrzo vjerio, a vjeridbu su proslavili s njegovim roditeljima koji su Pem srdačno prihvatila, prenosi The Sun.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
SenkaJeste...farbamoDakaNagualSo & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Senka
Gost
Senka

Kad matorac od 60+ godina seta curu od 20 onda vecina aplaudira i govori da je kralj.A zenama se zamera kad nadju mladjeg muskarca i onda pocnu uvrede na njihov racun😠😠😠

Jeste...farbamo
Gost
Jeste...farbamo

Hajd što ti uživaš….ali on…..neznam.

Daka
Gost
Daka

Tako biva kad upadne kifla u rernu.

Nagual
Gost
Nagual

Treba pomoć psihijatra i onima koji šire ovakve nebuloze

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

mlađe – slađe.
od stare koke – dobra supa.

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Pa i treba psihić za oboje

Send this to a friend