Zanimljivosti Da li može bizarnije

Ljubav njenog života: Djevojka se udala za akt tašnu

Žena iz Rusije, svog sadašnjeg “supruga” upoznala je prije pet godina. Iako bi svi pomislili da se radi o zrelom muškarcu, nažalost u pitanju je akt tašna koju je kupila u jednoj fotografskoj radnji.

Ova vaspitačica, tvrdi da je fascinirana neživim predmetima i da je to počelo da joj se događa u ranoj mladosti.

Uvijek je vjerovala da sve oko nje ima dušu. Tokom tinejdžerskih dana, 24-godišnja Rain Gordon, tada tinejdžerka, započela je svoju ljubavnu priču sa akt tašnom, koju je nazvala Gideon.

“Zaigra mi srce kada ga gledam. Ludo sam zaljubljena u srebro, ogledala, odsjaje i metal”, rekla je Gordon za strane medije i dodala:

“Ljudi ne razumiju taj osjećaj. Kažu mi da sam bolesna i da trebam da se liječim, ali ja im ne dopuštam više da me to vrijeđa. Nisam imala pojma da ćemo završiti zajedno. Divila sam se njegovom izgledu, ali nisam razmišljala puno o tome. Onda je Gideon počeo da mi se sviđa više od toga. Polako sam shvatila da počinjem da se zaljubljujem. Podijelili smo svoj prvi zagrljaj i poljubac, a više vremena provodili smo uveče i noću. Mogli smo tri ili četiri sata voditi filozofske razgovore”, kaže ova djevojka.

Rain i Gideon vjenčali su se u junu na ceremoniji za koju tvrdi da su prisustvovali njeni prijatelji i porodica. Iako brak nije služben, kaže da je srećna jer je vezu podignula na viši nivo.

Send this to a friend