Zanimljivosti jurnjava niz vodopad Madakaripura

Luda vožnja dronom niz vodopad

Razvoj dronova prešao je dug put u posljednjih nekoliko godina, omogućavajući putnicima da snimaju zadivljujuće destinacije iz jedinstvenih i upečatljivih uglova. I dok oprema igra veliku ulogu u tome koliko ćete dobar snimak dobiti, morate da imate i prave vještine da ga napravite.

Španski filmski režiser Andres Aguilera Morillas, čiji uzbudljivi snimci napravljeni bespilotnim letilicama privlače veliku pažnju brojnih pratilaca na internetu, jedan je od onih koji su na najbolji način iskoristili sposobnosti drona i sopstveni talenat.

Nedavni snimak napravljen u Indoneziji, na ostrvu Java, prikazuje “jurnjavu” drona niz vodopad Madakaripura. Počinje tako što dron kreće ka vrhu vodopada, nakon čega naglo okreće naniže jureći prema zemlji.

“Pokušavam da snimim kadrove koje je prije nekoliko godina unazad bilo nemoguće snimiti. Mislio sam da je vrijedno približiti se koliko je potrebno da bi se dobio najbolji kadar, čak i uz rizik gubitka bespilotne letilice. I uspio sam”, rekao je Andres za Lonely Planet.

Reakcija na snimak je bila nevjerovatna, i imao je 25 miliona pregleda ukupno na različitim platformama – YouTube, Instagram, Facebook, Reddit i Twitter.

Indonežanski vodopad je samo jedan od uzbudljivih snimaka koje je Anders napravio.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Need for speed
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Need for speed
Gost
Need for speed

Odličan

Send this to a friend