Zanimljivosti

Mačak preživio pranje u veš mašini

Jednogodišnji mačak Feliks ušao je u bubanj veš mašine svoje vlasnice i preživio 35-minutno pranje.

Stefani Kerol iz Minesote ispričala je da se okrenula samo na trenutak i da nije primijetila kada se Feliks ušunjao u bubanj. Iako ima naviku da provjeri bubanj prije uključivanja mašine za pranje i sušenje veša, ovaj put to nije uradila.

“Imam tri mačke i nijedna nikada nije ulazila u bubanj mašine za pranje ili sušenje veša. Međutim, čula sam da se to događa i uvijek sam provjeravala bubanj. Ovaj put nisam i šokirala sam se kada sam ga vidjela. Nakon što je mašina za pranje veša završila, Feliks je bio zbunjen, jedva je disao i imao je modrice po cijelom tijelu”, napisala je Stefanina ćerka Aša.

Feliksa su odmah odveli kod veterinara. Bio je u kritičnom stanju, ali na svu sreću njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo.

“Imao je nizak krvni pritisak, nizak broj otkucaja srca, nizak nivo kiseonika, nisku temperaturu, modrice i hemijske opekotine na očima koje su uzrokovale sljepoću. Na svu sreću, sada je bolje. Njegovi otkucaji srca vratili su se u normalu i već se mazi s veterinarima i nama”.

Pokrenuta je kampanja za pomoć Feliksu, a već je premašen iznos koji je bio potreban za njegovo lečenje. Prema Ašinim riječima, sav novac koji ne bude iskorišćen za Feliksovo liječenje, biće doniran u humanitarne svrhe.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danijela
Gost
Danijela

Greote. Nadam se da će mačak biti ok. Sve najbolje.

MNEhn
Gost
MNEhn

Dusaaaa :*

MIki
Gost
MIki

Fino si ga sredila.

Send this to a friend