Zanimljivosti Neobičan porodični problem

Mjesecima samo igrao igrice: Majka izbacila sina iz kuće jer nije htio ništa da radi

Neobičan porodični problem koji je začudio meksičku javnost završen je tužbom, a sve je počelo tako što je korona virus natjerao muškarca (30) da se vrati u roditeljski dom.

Meksikanac Kristijan Urijel podnio je tužbu protiv svoje majke, ali i tetke, jer su ga kako navodi istjerale iz kuće pritom polivajući vodom i udarajući ga metlama, piše Oditi sentral.

Na sudu je izostavio podatak da je tamo živio mjesecima tokom kojih nije doprinosio kućnom budžetu.

Njegova majka rekla je da se vratio u roditeljski dom nakon što je izbila pandemija, a u tom periodu ostao je i bez posla. Bila je srećna što je mogla da mu pomogne, ali nakon što je četiri mjeseca samo sjedio na kauču i igrao video igrice, odlučila je da mora nešto da preduzme. Takođe je objasnila da joj sin nije pomagao u kućnim poslovima i očekivao je da mu se sve servira na gotovo.

Kada su firme ponovno počele da se otvaraju, majka je zamolila sina da potraži posao kako bi mogao da doprinese porodičnom budžetu, ali on je potpuno ignorisao.

Žena je priznala da je u očaju nazvala sestru i da su ga zajedno izbacile iz kuće, polivajući ga vodom i udarajući ga metlama, prenosi Blic.

Tamošnji mediji prenose da se Kristijan uvrijedio što ga je majka izbacila i na način kako je to učinila, pa je cijeli slučaj odlučio da prijavi. Sud još nije donio presudu u ovom slučaju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Koliko je ovakvih stručnjaka po CG. Ovaj je bar nešto radio. Ovi naši ni dana jednog, sprcali po 35 i više u gu.icu, ali zato uz dojč kritikuju selektore, doktore, muzičare, trampa, putina …

zorka
Gost
zorka

ahahahah

Miki
Gost
Miki

E koliko je ovakvih sinova u Crnu Goru…

KLM
Gost
KLM

Mnogo moj Miki
Ne dje na ulicu
Kod nas bi to tek propast bila

AHAHAHAHA!!!
Gost
AHAHAHAHA!!!

A, neka su, metle im se pozlatile!

Cedomir
Gost
Cedomir

A neka su,Bog im pomogao,tako cu i ove moje najuriti.

Send this to a friend