Zanimljivosti

Mladić unajmio pomoćnika koji umjesto njega odgovara na poruke u porodičnoj grupi

Porodične “WhatsApp” grupe pune su poruka o svemu i svačemu gdje članovi porodice dijele stvari iz svog svakodnevnog života. No, htjeli mi to sebi da priznamo ili ne, ponekad zna stvarno da bude naporno odgovarati na sve to.

No, brat Zaka Džakuba ipak je pronašao rješenje – jednostavno je dao svom sekretaru da odgovara na poruke umjesto njega. Mladić je objavio video na TikToku i sve objasnio.

Razgovor započinje tako što je njihov tata napisao: “Zain ako u roku od 2 minuta odgovoriš na poruku, uplatiću ti dva dolara”.

Nije ni čudo što ima novca za pomoćnika, plaćenog samo kako bi odgovarao rodbini. Takođe, mnogo brže će riješiti 75 nepročitanih poruka koje Zak ima, nego on sam.

U svakom slučaju, u odgovoru svom ocu, Ian odgovara (sa Zainovog broja) sa: “Oprostite, ovdje je Ian, prenijeću ovu poruku Zainu i javiću vam se kad on odgovori”.

Zak se zatim javio i napisao: “Nema šanse da je ovo neki lik po imenu Ian”. Ian zatim ponovno odgovara: “Zdravo, da, ovo je Ian, ja sam Zainov pomoćnik za sastanke i savjetnik. Zain je trenutno zauzet, ali ja ću mu prenijeti vaše poruke i on će uskoro odgovoriti, hvala vam na strpljenju”.

U nevjerici, Zak zatim odgovara: “Nema šanse da te je unajmio da odgovaraš na poruke u porodičnoj grupi hahaha”.

Ian je na to odgovorio: “Pozdrav svima, hvala vam na porukama, proslijedio sam ih Zainu i on će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Hvala”.

Zak je kasnije na svom TikTok profilu objavio snimak ekrana sa porukom: “Ono kada tvoj brat unajmi pomoćnika da piše umjesto njega u porodičnom grupnom četu”.

Jedna osoba je u komentarima ispod videa predložila: “Počnite da zovete ​​pomoćnika na porodične događaje umjesto Zaina”.

Amer, otac braće je kasnije komentarisao video za one koji sumnjaju u Ianovo postojanje. Napisao je: “Mogu sto posto potvrditi da Ian postoji. Bio sam na Zoomu s njim prije mjesec dana”.

Druga osoba koja je bila u sličnoj situaciji je komentarisala: “Kad sam živjela u zapadnom LA-u, radila sam isto to za svog šefa”, piše LADbible.

Send this to a friend