Zanimljivosti

Muškarci žele da ih ponižava i plaćaju joj za to

Ona tvrdi da muškarci žele da ih ponižava i plaćaju joj za to. Gospodarica Ava iz Australije “finansijska domino” dama, vodi raskalašan život, koji joj muškarci, njeni klijenti sa zadovoljstvom finansiraju i ne očekuju intimnost zauzvrat.

Tvrdi da im je dovoljno da je gledaju i budu ponizni odnosno da im je bolje od seksa da ih ona degradira kao bogata gospodarica.

Ava iz Sidnija za sastanak licem u lice naplaćuje 300 australijskih dolara, za razgovor od 15-20 minuta putem interneta 50 dolara i 100 australijskih dolara za isti termin na Skajpu.

Ava muškarcima kaže da izvade svoj novčanik, kad joj dolaze kući da joj poljube cipele i služe se njenim potrebama. Nema govora o seksu.

“Većina mojih klijenata ne želi seks sa mnom, jer se osjećaju nedostojinim, pa ne bi bilo u redu. Ovako im je puno uzbudljivije i zahvalni su mi na tome, kad ih udarim u lice ili ih pljunem”, ispričala je Ava, prenosi Daily Mail.

Ona je više od deset godina radila u maloprodaji i ugostiteljstvu, ali je zbog nedostatka novca počela da prodaje na internetu svoje nošene čarape i veš. Ubrzo je shvatila da joj se sve više muškaraca nudi novac bez posebnog razloga.

“Odrasli muškarci su počeli da dolaze u moju kuću sa stotinama dolara kako bi platili to što imaju čast da sjede, piju vino sa mnom i slušaju kako ih verbalno zlostavljam”, kaže ona.

Dodaje da su se neki muškarci željeli s njom da se nađu kod bankomata kako bi joj dali novac, opet bez nekih očekivanja, osim da budu poniženi, pa je odlučila da napusti posao. Potpuno se posvetila ulozi gospodarice Ave. Sada živi isključivo od novca ili poklon kartica takvih muškaraca.

Neki klijenti uživaju u tome da joj kupuju poklone pa im napiše sve šta želi. Oni koji hoće da je lično upoznaju prolaze kroz strogu proceduru provjere. Ako zadovolje, odvaja vrijeme za njih.

Ava kaže da u nekoliko nedjelja zaradi hiljade dolara, ali priznaje da se događa i da nema zarade.

1 Komentar na "Muškarci žele da ih ponižava i plaćaju joj za to"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend