Zanimljivosti

Najslađi kriminalni dvojac: Vlasnici psa stavili u kavez, a njihova ćerka ga prokrijumčarila u svoju sobu

Korisnike TikToka oduševio je video najslađeg “kriminalnog” dvojca.

 

@cu.ranch Caught red handed! Bray keeps going and getting Wrangler out of his cage every night. #Bray #Wrangler #guilty #curanch #fyp #fypシ #viral #viraltiktok #corgi #corgisoftiktok #bestfriends #mansbestfriend #dogsoftiktok ♬ The moments I will never forget – Jess martini

Naime, djevojčica Brej svake večeri potajno uvodi svog korgija, Vranglera, u sobu nakon što ga roditelji stave u kavez prije spavanja. Pas je odmalena navikao na ovu rutinu, ali Brej je odlučila da to promijeni i dovede ga kod sebe u sobu.

Sve do jednog dana kada roditelji nisu mogli da pronađu psa, a onda su ga našli kako uživa više nego ikada uz svoju omiljenu osobu.

Vrangler je mirno ležao pored djevojčice koja je, nakon što su je roditelji uhvatili, bila ozbiljna, ali je ubrzo počela da se smije kada je vidjela da se roditelji nisu naljutili.

Ovaj video nasmijao je korisnike TikToka koji su pohvalili djevojčicu i napisali da pas ne treba ni da bude u kavezu.

“Djeca ionako bolje spavaju kad su njihove životinje uz njih”, “Tako se to radi, mala!”, “Pas nije izgledao nimalo uznemireno kada ste ga pronašli tamo gdje ne treba da bude”, “Ovo joj očigledno nije prvi put, pogledajte samo kako se smije”, samo su neki od komentara ispod videa koji je pregledan više od dva miliona puta.

 

Send this to a friend