Zanimljivosti zavbavan život

Najveća porodica u Velikoj Britaniji, očekuju 22. dijete

Svaki roditelj zna da neki dani s djecom mogu da budu haotični, ali ovim roditeljima cio život je takav.

Su Radford (44) i njen suprug Noel(48) prvo dijete dobili su prije 30 godina, a na proljeće ove godine očekuju svoje 22. dijete, što ih čini najvećom porodicom u Velikoj Britaniji. No, ova godina za njih je još posebnija jer postaju baka i deka po četvrti put, piše “Daily Mail”.

Njihov najstariji sin Kris ima 30 godina, a najmlađe dijete iščekuju u aprilu ove godine. Iako su Su i Noel odlučili da će im dvadeseto dijete biti posljednje, njihova porodica i dalje raste.

Njihov život je prilično uzburkan. Svake nedjelje za hranu daju oko 500 eura, a svaki dan provedu barem tri sata pospremajući kuću kako bi bila čista i uredna. Njihove kućne obaveze nikad ne staju, a na kraju svake nedjelje operu oko osamnaest kilograma odjeće.

Uvijek traže načine na koje mogu da uštede novac. Njih, na primjer, samo jedan odlazak u bisokop košta oko 100 eura, a teško je kada ih je tako puno.

“Pokušavamo da uštedimo svaki novčić, ali teško je pronaći popuste jer porodične ulaznice važe za dvoje odraslih i dvoje djece, a nas ima malo više”, kaže Su.

Iako imaju svoju veliku porodicu, Su i Noel uvijek su presrećni kada dobiju novo unuče, a sada su tu vijest podijelili i na društvenim mrežama. Njihova obajva izazvala je brojne reakcije, a i druge porodice podijelile su svoja iskustva s ovom velikom porodicom.

“O moj Bože! Imamo jedanaestoro djece, svi su mlađi od 12, i moj suprug i ja uvijek se šalimo kako su najbolji dio svi unuci koje ćemo imati. Ovo je tako uzbudljivo”, napisala je jedna korisnica.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Mirjana A.R.To je toND
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Srećno im bilo.

To je to
Gost
To je to

Znaci prvo rodila sa 14!? Mora da nijesu sve svoji! Aj putuj!

ND
Gost
ND

E svaka Vam čast. Ovo je vojska!!

Send this to a friend