Zanimljivosti

Nevjerovatnim refleksima spriječila sina da padne sa stepeništa

Nadzorna kamera snimila je trenutak kad je majka nevjerovatnim refleksima uspjela da spasi sina od pada sa stepeništa četvrtog sprata.

Snimak iz jedne građevinske firme prikazuje majku i njenog sina koji izlaze iz lifta s dostavljačem. Dok mama čeka nekoga da otvori vrata, dječak je hodao do ograde stubišta i vidi se kako stavlja ruke na ono što misli da je ploča od stakla.

Zatim je izgubio ravnotežu i počeo da pada, ali njegova mama, za koju se čini da je na telefonu, baca se preko ruba ograde kako bi zgrabila sina, što joj je i uspjelo.

Incident se dogodio u srijedu u Kolumbiji. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama. Neki su odmah pohvalili mamine reflekse, ali bilo je i onih koji su je napali jer je bila na telefonu.

14

avatar
1000
9
5
0
 
11
KontrašRadMajkaTolikoLipovo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rad
Gost
Rad

Divno obezbijeđeno stepenište. Kolumbija.

Lipovo
Gost
Lipovo

,,brizzna majka,, Ne daj Bozze da je vozach auta, lakomislena gospodja.

Nk67
Gost
Nk67

Ovo prozivanje za telefon je veoma jadno s obzirom na to da je 21 vijek i gotovo nikog ne možete vidjet bez telefona. Ni očeve ni majke

Majka
Gost
Majka

Dobro, gospodine, posto iz ovoga 67 naslucujem da ste godiste mog oca, da vam persiram. Treba da je prozivaju zbog telefona. Ima i nas majki koje dok smo sa djecom same ne koristimo telefon. Pozdrav, pa neka sam jadna.

Kontraš
Gost
Kontraš

E vala će baš biti da ne koristiš telefon kada si sama sa djecom. Ne zovne te nekad neko da te makar nešto pita, kada ste sami kući? I ti se kao ne javiš, pustiš telefon da zvoni? Kome prosipaš tu priču?

Ihh
Gost
Ihh

Vidi se da je žena pričala na telefon nije igrala igrice niti visila po instagramu sigurno. Gospođi svaka čast.

Leo
Gost
Leo

Ovi što napadaju ženu što je bila na telefon neka ne budu licemjerni. Svi su stalno na telefonu počevši od muškaraca preko žena do djece od 2 godine. Dijete je moglo pasti sve i da ona nije bila na telefonu. Na kraju krajeva, ne znamo uopšte zašto je koristila telefon

Duško
Gost
Duško

bravo za mamu…a neznam cemu sluzi ovaj tekst ispod snimka 😛

alo
Gost
alo

Eto novih milionera, za ovu “ogradu” ce da tuzi vlasnika zgrade i dobice basnoslovnu odstetu

Toliko
Gost
Toliko

I jos ne baca telefon nego ga uredno ostavlja pored sebe

Istina
Gost
Istina

hahah nisam to primijetio iz prve.. Ali stvarno ga je polako odlozila, da se slucajno ne izgrebe! Dok dijete u tom momentu drzi jednom rukom.. Sto znaci da su joj i telefon i dijete podjednako bitni! Ali sto je najgore ovakve su vecina, i najglasnije su za nekakva prava. Nije ni cudo sto su generacije sve gore i gore.

Toliko
Gost
Toliko

Naravno, u telefon je buljila! Hvala bogu da je dijete ok

Džedaj
Gost
Džedaj

Dijete je dobro upravo zahvaljujući majki. I ne kapiram ovo “naravno”. Žena nije buljila u telefon nego je razgovarala sa nekim što se vidi na početku snimka. Pogledaj opet

Toliko
Gost
Toliko

Da je vodila racuna ne bi ni doslo u opasnu situaciju

Send this to a friend