Zanimljivosti živite punim plućima

Nije cilj da budete lijep leš, da je šetnja zdrava poštari bi bili besmrtni

Pulo Ubiratan, ljekar iz brazilskog grada Puerto Alegre, nakon jedne izjave za lokalnu televizijsku stanicu, postao je svjetski poznata ličnost.

Naime, u intervjuu doktor je opovrgnuo sve prethodno nepokolebljive postulate zdravog načina života. Ljekar vjeruje da često sve što se kaže da blagotvorno djeluje na tijelo, u stvari ne donosi nam ništa dobro, naprotiv – samo nam šteti.

Ubiratan je siguran da vegetarijanstvo nanosi samo štetu čovjeku, a vježbe za kardiovaskularni sistem uopšte ne produžavaju život, već ga skraćuju.

Brazilski doktor je još izjavio:

“Svako srce ima određen broj mišićnih kontrakcija. Ne trošite ih na vježbe. Životni period će vam isteći, bez obzira na to kako koristite srce. To je isto kako kada kažete da možete da produžite životni vijek vašem automobilu ako ga vozite velikom brzinom.”

Paulova filozofija je jednostavna – ako vas ništa ne boli, ne radite ništa. Jedite prženo, pijte pivo ili vino, redovno vodite ljubav, jedite meso i što je najvažnije – ne opterećujte tijelo nikakvom fizičkom aktivnošću.

“Da je šetnja korisna, poštari bi bili besmrtni. Kitovi ubice cio život plivaju, jedu ribu i piju vodu, a uprkos tome su debeli. Zečevi trče i skaču non-stop, a žive najviše 15 godina. Kornjača ne trči i ne radi ništa pa živi 450 godina!”

“Da li je čokolada loša?”

“Šta je čokolada? Čokolada je kakao. Još jedan predstavnik biljne hrane. To je hrana za sreću.

Život uopšte ne treba da bude takav, da vam je cilj da budete lijep leš.

Životni put treba da započnete sa kriglom piva u jednoj ruci, sendvičem u drugoj, a završite ga sa mnogo opijanja, umorni, iskorišćenog tijela vičući: Ura! Hvala! Vrijedjelo je! Sjajan život! Odličan put!”

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
MarkoVladanAteistAteist.....
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Tako je i obavezno drogiranje 5 kutija cigara, i obavezno seks sa svastikom ili bratovom ženom to skida stres 100 %.

Vladan
Gost
Vladan

A šta ćemo sa po kojom rakijicom koju popiju, malo kod mene, malo kod tebe i na kraju….

Ateist
Gost
Ateist

Pera Kojot super genije!

.....
Gost
.....

Brat !!!

komso u stecaju
Gost
komso u stecaju

Blagorodan savjet!

Iha-ha!
Gost
Iha-ha!

Ihaaa, što se baja nalio zorom!

Ateist
Gost
Ateist

Bravo, tacno baca malo na Brana Milacica

Send this to a friend